Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Årets modtager af talentlegatet Benjamin Vilmann, der til daglig er studerende på DTU’s diplomlinje for Elektrisk Energiteknologi (t.v.), og formand for VELTEK´s Eltekniske Sektion Thomas Andersen, der til daglig er Vice President hos Schneider Electric A/S.
  • Årets modtager af talentlegatet Benjamin Vilmann, der til daglig er studerende på DTU’s diplomlinje for Elektrisk Energiteknologi (t.v.), og formand for VELTEK´s Eltekniske Sektion Thomas Andersen, der til daglig er Vice President hos Schneider Electric A/S.

24.06.2020, 15:04

VELTEK-legat til Benjamin Vilmann

Bestyrelsen i VELTEK´s Eltekniske Sektion har valgt at tildele legatet for unge el-tekniske talenter til Benjamin Vilmann, der som studerende på DTU’s diplomlinje for Elektrisk Energiteknologi har udvist stor flittighed og visionær indstilling til branchen. 


VELTEK´s Eltekniske Sektion har valgt at tildele legatet for unge el-tekniske talenter til Benjamin Vilmann, der til daglig er studerende på DTU’s diplomlinje for Elektrisk Energiteknologi. Han får legatet som belønning for sin flittighed og visionære indstilling til branchen. 

Benjamin Vilmann modtager legatet i kraft af den indstilling, som VELTEK forud for uddelingen har modtaget af Elektrisk Energiteknologis studieleder Esben Larsen, understreges det. Heri hedder det om Benjamin Vilmann, at han udmærker sig ved at være en dygtig og kompetencesøgende studerende, der ud over sit studie også har etableret god kontakt til erhvervslivet og det arbejdsmarked, som han i fremtiden skal ud og sætte sit præg på.

"Efter gennemlæsning af indstillingen fra DTU, var valget aslet ikke svært at tage. Benjamin Vilmann er en yderst flittig studerende med et højt karaktergennemsnit. Men, mindst lige så vigtigt, så udviser han en vilje til at videregive sin allerede store viden til andre, idet han foruden sit studie og studiejob også er hjælpelærer i to kurser for nye studerende, selvom han selv er ved at afslutte sit fjerde semester. Selvfølgelig skal han modtage legatet," siger Schneider Vice President Thomas Andersen, der er formand for Den Eltekniske Sektion i VELTEK. Han fortsætter: 

"Samtidig ønsker han at give sig selv en international profil ved at tage et semester på Technische Universität i München, og med sin visionære indstilling til elbranchens store potentialer i den grønne omstilling, er vi i bestyrelsen ikke i tvivl om, at Benjamin Vilmann er præcis sådan en karakter, som vi får brug for i fremtiden. Så vi er glade for, at vi nu kan hjælpe Benjamin Vilmann lidt på vej, og vi glæder os til at følge ham fremover".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik