Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
På billedet ses Lene Schæbel (t.v.), Martin de Feuth Jensen, Henrik Rudolf og Mikkel Immergut (t.h.). (Foto: Hans Buch A/S)
  • På billedet ses Lene Schæbel (t.v.), Martin de Feuth Jensen, Henrik Rudolf og Mikkel Immergut (t.h.). (Foto: Hans Buch A/S)

25.04.2024, 15:48

30 år med Iso 9001 hos Hans Buch

Salgs- og ingeniørhuset Hans Buch A/S har aktuelt rundet en milepæl med 30 års certificeret Iso 9001. Siden er også indført Iso 14001 og snart følger også Iso 45001.


Den internationalt anerkendte standard Iso 9001 har aktuelt rundet en markant milepæl hos Hans Buch A/S, der i sidste måned blev re-certificeret i Iso 9001 med besøg af Rudolf Freelance & Consulting, der på vegne af LRQA har kigget virksomheden efter i sømmene med en auditering af standarderne inden for kvalitetsledelse, nu igennem mere end tre årtier:

"Jeg hæfter mig ved, at Hans Buch har løbende tilpasset ledelsessystemet, organisationen og kulturen, så det afspejles i det daglige arbejde i takt med, hvordan omverdenen og samfundet har udviklet sig," siger Henrik Rudolf, der er selvstændig konsulent og auditor på vegne af LRQA.

Man kommer ikke sovende til certificeringer efter internationalt anerkendte standarder. Der ligger derfor en stor indsats bag opretholdelsen af Iso 9001, som sammen med Iso 14001 (miljøledelse) i dag er en del af Hans Buchs portefølje. 

Det sikrer ensartede arbejdsprocesser og styrker samarbejdet, forklarer Lene Schæbel, der er HR Business Manager i Hans Buch:

"Vi træner løbende vores medarbejdere i de systemer og processer, som Iso 9001 og Iso 14001 foreskriver. Derfor er kvalitetsledelse og miljøledelse en fastforankret del af vores arbejdskultur i Hans Buch, og det bidrager til at styre vores strategi og udviklingskultur," siger hun.

Inden længe ventes paletten at blive udvidet med Iso 45001, der handler om arbejdsmiljøledelse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik