Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
WEG's skandinaviske afdeling har op til den ændrede strategi markant udvidet medarbejderstaben ved at ansætte adskillige ingeniører og øvrige fagfolk til både interne og eksterne salgsafdelinger.
  • WEG's skandinaviske afdeling har op til den ændrede strategi markant udvidet medarbejderstaben ved at ansætte adskillige ingeniører og øvrige fagfolk til både interne og eksterne salgsafdelinger.

25.04.2024, 11:48

Et kontaktpunkt til WEG Scandinavia

WEGmotion Drives hedder et strategisk skift i WEG's salgstilgang, der er søsat for bedre at kunne betjene motorproducentens kunder, herunder også i Skandinavien.


Pr. marts er WEG Scandinavia overgået til moderselskabets WEGmotion Drives-strategi, og tilbyder nu én salgstilgang, så kunderelationerne kan styrkes, uagtet hvilken del af produktprogrammet, der konkret skal rådgives omkring.

De indarbejdede WEGmotion Drives-pakker er første eksempel, hvor man kan imødekomme forskellige kundebehov, og mere kommer til, fremhæver direktør Anders Näzell, WEG Scandinavia:

. "I årenes løb har vi identificeret en stigende vægt på disse mål, hvilket driver vores engagement i at tilbyde løsninger, der stemmer overens med vores kunders ønsker. Ved at integrere flere WEG-produkter, der supplerer hinanden, er kunderne mere tilbøjelige til at nå deres mål for energieffektivitet og produktivitet," siger Anders Näzell, og fortsætter:

"Med den nye salgstilgang kan vi bedre bevare stærke kunderelationer ved at fjerne behovet for at skifte mellem salgsrepræsentanter. Dette giver problemfri kommunikation og skræddersyede løsninger, der præcist imødekommer individuelle kundebehov".

Nu har alle været igennem uddannelsesforløb på WEG's faciliteter i Østrig og Portugal, der dækker de forskellige produktsegmenter, herunder motorer og frekvensomformere. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik