Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Fra venstre er det produktionsdirektør hos Scandi Byg Jesper Thomsen, administrerende direktør hos Scandi Byg Christian Halken, projektdirektør hos Scandi Byg Henrik Aabel Vestergaard, afdelingschef Bravida Aabybro Claus Øvad Vinther og regionsdirektør for Bravida Nord Klaus Villefrance.
  • Fra venstre er det produktionsdirektør hos Scandi Byg Jesper Thomsen, administrerende direktør hos Scandi Byg Christian Halken, projektdirektør hos Scandi Byg Henrik Aabel Vestergaard, afdelingschef Bravida Aabybro Claus Øvad Vinther og regionsdirektør for Bravida Nord Klaus Villefrance.

03.10.2022, 08:38

Scandi Byg og Bravida i VVS-samarbejde

Manglende arbejdskraft og øget fleksibilitet i byggeprocessen er blandt årsagerne til, at modulproducenten Scandi Byg og service- og installationsvirksomheden Bravida pr. oktober har indgået en samarbejdsaftale, som indebærer at Bravida fremover overtager VVS-funktionen hos Scandi Byg.


Der mangler faglærte i Danmark. Det gælder ikke mindst i VVS-branchen, hvor den stigende mangel på arbejdskraft kan få konsekvenser for de mange byggeprojekter rundt om i landet. Den udfordring mærker man hos Scandi Byg i Løgstør, som de senere år har haft svært ved at få nok faglærte VVS-medarbejdere. Derfor har modulproducenten nu indgået en ny rammeaftale med Bravida, som fremover skal stå for VVS-funktionen hos Scandi Byg.

"Hos Scandi Byg producerer vi modulbaserede løsninger på vores fabrik, hvilket inkluderer VVS og ventilationsløsninger. De seneste år har vi ligesom resten af byggebranchen fået sværere ved at skaffe nok faglærte til VVS-funktionen, og derfor begyndte vi at kigge imod samarbejdspartnere, som havde de rette kompetencer. Her viste Bravida sig at være et rigtig godt match," siger produktionsdirektør Jesper Thomsen, Scandi Byg, og fortsætter: 

"Det er et stort skridt at lukke andre ind i vores produktion, men vi har tidligere samarbejdet med Bravida på forskellige opgaver, så de kender os og vores processer, samtidig med at vi kender Bravidas arbejdsmetoder. Bravida har en meget stor viden inden for installation og service og har dygtige medarbejdere, som vi glæder os til at få med på holdet".

Konkret betyder rammeaftalen, at Bravida overtager hele VVS-funktionen hos Scandi Byg. De nuværende VVS-medarbejdere hos Scandi Byg overgår således til Bravida, som kommer til at varetage alt VVS-arbejde i Scandi Bygs modulbyggerier – både på fabrikken i Løgstør og på byggepladserne.

"Vi glæder os over, at Scandi Byg har valgt os til at overtage VVS-arbejdet i deres produktion og på deres byggepladser, blandt andet fordi virksomheden med deres svanemærkede modulbyggeri taler ind i Bravidas bæredygtighedsvision. Vi ser frem til et godt og konstruktivt samarbejde, der skal være med til at sikre Scandi Byg den fornødne fleksibilitet, smidighed og kvalitet i VVS-arbejdet fremover," siger Klaus Villefrance, der er regionsdirektør Nord hos Bravida.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik