Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
I alt 12 specialkonstruerede gennemløbsanlæg skal de kommende måneder sendes afsted fra produktionen i Vejle til kunder i Bulgarien, Serbien og Slovenien, oplyser Cleentek.
  • I alt 12 specialkonstruerede gennemløbsanlæg skal de kommende måneder sendes afsted fra produktionen i Vejle til kunder i Bulgarien, Serbien og Slovenien, oplyser Cleentek.

16.05.2022, 09:26

12 specialkonstruerede danske anlæg til Østeuropa

Cleentek A/S i Vejle rapporterer om aktuelle leverancer i blandt andet  Bulgarien, Serbien og Slovenien. Faktisk står maskinbyggeren over for levering af 12 styk specialkonstruerede, industrielle vaskeanlæg i Østeuropa i de kommende måneder.


En række producenter, der primært er automotive underleverandører, i henholdsvis Bulgarien, Serbien og Slovenien har bestilet specialkonstruerede  industrielle vaskeanlæg hos danske Cleentek i dette forår. Således vil Vejle-virksomheden over de kommende måneder levere 12 styk specialløsninger til de østeuropæiske virksomheder, fortæller salgschef Jens Alexander Lund, som også har noteret sig, at beslutningsprocessen er blevet kortere. De fortsatte udfordringer i forsyningskæderne, kombineret med stigende råvarepriser, får flere kunder til at vende tomlen hurtigt op:

”Der er ikke så meget betænkningstid. Alle vil have leveret snarest muligt, og priserne på komponenter kan hurtigt ændre sig. Vi kender det fra os selv. Der skal bruges stål i alle vores anlæg, og indkøbspriserne skifter fra dag til dag. En af kunderne i Bulgarien bestilte straks et ekstra specialanlæg, da de forventer deres behov vokser til efteråret," siger Jens Alexander Lund.

Udover leverancernetil Østeuropa arbejder Cleentek i øjeblikket på 14 andre projekter, som også gælder konstruktion af specialanlæg. 

For at følge med efterspørgslen har man indtil videre udvidet medarbejderstaben med to ansatte, og Jens Alexander Lund fortæller, at ud over kunder i Tyskland, Danmark og Sverige, så er der igen kommet gang i Storbritannien.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik