Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Løwener-produktchef Danilo Chiappini slår aktuelt et slag for permanent overvågning af trykluftforbrug som nøglen til betydelig besparelser.
  • Løwener-produktchef Danilo Chiappini slår aktuelt et slag for permanent overvågning af trykluftforbrug som nøglen til betydelig besparelser.

03.03.2023, 08:16

Trykluftovervågning giver besparelser

V. Løwener A/S slår aktuelt et slag for permanent overvågning af trykluftforbrug som nøglen til betydelig besparelser.


Måling af flowretning i trykluft netværk - er det bare en gimmick eller en brugbar feature? Sådan spørger Løwener-produktchef Danilo Chiappini udfordrende.

I industrier, som anvender trykluft, er bevidstheden stigende om nødvendigheden af flowmåling for at reducere energi forbrug og omkostninger. Permanent overvågning af trykluftforbrug er nøglen til betydelig besparelser, påpeger Danilo Chiappini.

Han giver et illustreret eksempel herpå, hvor man kan se et typisk ring-netværk. Her er produktionshallerne A, B og C internt forbundet med hinanden. Som et resultat af dette vil flowretningen skifte alt efter forbruget i de forskellige haller. For eksempel, hvis produktionen i hal B stopper, så vil denne fungere som buffer eller tranport rør for hal A og C. Luftmængden som strømmer fra B til A eller C er vanskelig at forudsige.

Se mere ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik