Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Simatic Energy Manager kan støtte op om valide data, understreger Siemens.
  • Simatic Energy Manager kan støtte op om valide data, understreger Siemens.

17.09.2021, 08:42

System til bæredygtige beslutninger

Med de rigtige data kan operatørerne på fabriksgulvet træffe bæredygtige beslutninger om produktionen og involvere sig i at forbedre virksomhedens energiforbrug og økonomi, fremhæver Siemens.


Samme system, der leverer data om blandt andet forbrug af strøm, vand, damp og trykluft, hjælper også med at dokumentere virksomhedens CO2-udslip.

Simatic Energy Manager fra Siemens er både garant for valide data lige så højt såvel som for energibesparelser, fremhæver Automation Systems Architect Erik Madsen, Siemens.

”Næsten alle større industrivirksomheder – inklusive Siemens selv – udmelder mål om det fremtidige klimaaftryk. Hvis vi skal undgå greenwashing, stiller det jo også krav til virksomhederne om, at målingerne foretages på en konsistent måde, og at deres rapportering skal være baseret på valide data. Det kan vi støtte op om med Simatic Energy Manager,” siger Erik Madsen.

Systemet kan opsamle data fra alle de steder, hvor der løbende bliver brugt energi. Data indsamles og analyseres og præsenteres herefter i rapporter tilpasset brugernes behov. Det kan være på maskin-, afdelings- eller virksomhedsniveau, og det kan være alt fra daglige produktionsrapporter til kvartalsvise omkostningsrapporter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik