Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Selvansugende spildevandspumper på stribe.
  • Selvansugende spildevandspumper på stribe.

09.05.2023, 17:52

Selvansugende spildevandspumper

Grindsted-baserede Agrometer A/S slår aktuelt et slag for blandt andet tørt opstillede og selvansugende spildevandspumper som firmaets T-serie.


Med tørt opstillede og selvansugende spildevandspumper som T-serien fra Agrometer fås en  pumpeløsning, som også giver et mere behageligt og renere arbejdsmiljø. Det er nogen af grundene til, at Agrometer har installeret mere end 500 pumpestationer hos fremsynede danske renseanlæg, spildevandsforsyninger og industrivirksomheder, fremhæver firmaet.

Tørtopstillet sikrer godt arbejdsmiljø og hurtig service. Kraftig konstruktion og materialevalg sikrer lang holdbarhed og lavere levetidsomkostninger. Ingen el-dele er nedsænket i væsken. Hurtigt justerbar slidplade sikrer optimal pumpning og lave driftsomkostninger.

T-seriens evne til at evakuere luft, fjerner problemer med ansugning og damp, som det kendes fra andre typer centrifugalpumper. Under normal drift er sugerør, pumpehus og afgangsrør helt fyldt med væske.

Samtidig er pumpehuset udformet sådan at det aldrig kan løbe tør. Pumpen kan derfor altid selvansuge, så længe sugeledningen er tæt og har kontakt med væsken.

Pumpehuset er forsynet med påfyldningsstuds i top og drænprop i bund. På den måde kan man hurtigt fylde vand på til opstart, og hurtigt tømme pumpen ved service. Alt sammen uden at afmontere rørføringen.

De selvansugende Ultra V-spildevandspumper fra Gorman Rupp er udviklet efter de samme principper som den velkendte Super T-serie, men er designet til væsentligt højere ydelser. Det betyder at også Ultra V-spildevandspumper giver et godt og rent arbejdsmiljø, fordi spildevandspumperne opstilles tørt ved siden af eller ovenover brønden. 

Ligeledes kan du også på Ultra V-spildevandspumper servicere den hydrauliske enhed og fjerne tilstopninger, uden at afmontere rørføringen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik