Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Parker-CEO Tom Williams fremhæver, at producenten har  forpligtet sig til at opnå en CO2-neutral drift i 2040.
  • Parker-CEO Tom Williams fremhæver, at producenten har forpligtet sig til at opnå en CO2-neutral drift i 2040.

03.09.2021, 07:16

Parker vil understøtte en bæredygtig fremtid

Parker Hannifin Corporation har udsendt sin 2020 rapport om bæredygtighed og annonceret sit mål om at opnå en CO2-neutral drift i 2040. Parker har også fastsat en række emissionsmål, der skal sikre virksomhedens fortsatte fremgang.


Parker-koncernen forpligter sig til at opnå en CO2-neutral drift i 2040, og gør fremskridt inden for teknologier, der understøtter en bæredygtig fremtid, meddeler producenten.

Arbejdet omfatter en reduktion af samlede emissioner, der er et direkte resultat af virksomhedens drift, samt indirekte emissioner fra købt energi (omfang I og II) på 50 procent i 2030. En reduktion af andre indirekte samlede emissioner knyttet til indkøb af materialer, logistik og tjenester (omfang III) på 15 procent i 2030 og 25 procent i 2040. Samt opnåelse af CO2-neutral drift (omfang I og II) i 2040.

"Parker har gjort store fremskridt inden for bæredygtighed, men vi anerkender behovet for at gøre endnu mere," udtaler CEO Thomas L. Williams, i daglig tale bare Tom Williams, hos Parker, der fortsætter: 

"Vores teknologier gør det muligt for vores globale kunder at være mere miljøvenlige og effektive, og forpligtelsen til at reducere vores egne CO2-emissioner er endnu et vigtigt skridt på vejen mod at skabe en mere bæredygtig fremtid for kommende generationer".

Parkers langsigtede strategi omfatter reduktion af energiforbrug, investeringer i vedvarende energi og et tæt samarbejde med leverandører, så vi kan reducere vores energianvendelse og emissioner yderligere.

Rapporten om bæredygtighed 2020 fremhæver også Parkers indbyrdes forbundne portefølje af Motion & Control-teknologier, der tilbyder en vifte af højeffektive produkter og systemer, som er udviklet til at hjælpe kunderne med at reducere forbrug og emissioner af drivhusgas.

Parker leverer teknologiløsninger, der muliggør ibrugtagningen af mere miljøvenlig og effektiv energi, elektrificering, letvægtning og andre innovationer med en positiv, global miljømæssig indvirkning til hundredtusinder af virksomheder på tværs af industri-, mobil- og luftfartsmarkederne, herunder: Et omfattende sortiment af tekniske materialer såsom termisk styring, belægninger, klæbemidler og vibrationskontrol, der muliggør flere elektriske anvendelsesområder. En lang række Motion & Control-teknologier, der understøtter adskillige miljøvenlige energikilder såsom batterier, brændselsceller, hydrogen, bæredygtige brændstoffer og vedvarende energi. Det stærkeste udbud af Motion-teknologi med elektrohydrauliske, elektromekaniske og pneumatiske aktuatorer, ventiler, pumper, motorer, controllere, software og transport til flere elektriske, flyindustrielle, mobile og industrielle applikationer. En bred platform af filtreringsteknologier, der fremmer en mere miljøvenlig og bæredygtig verden. Spændende muligheder for udvidelse af materialelister for onboard OEM-udstyr samt en væsentlig investering i ny infrastruktur, der understøtter en mere miljøvenlig teknologisk verden.

"Vi har mere end 100 års erfaring, og derfor er det ofte os, der kommer på banen ved de samarbejder, som skal løse de mest komplekse tekniske udfordringer. Gennembrud, der gør verden mere miljøvenlig, smart og sikker ville ikke være mulige uden Parkers teknologier," fastslår Tom Williams.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik