Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Stinto har ansat Lasse Garby som CCO. Han medbringer mere end 20 års erfaring fra den internationale IT-branche, fremhæver virksomheden. (Foto: PR)
  • Stinto har ansat Lasse Garby som CCO. Han medbringer mere end 20 års erfaring fra den internationale IT-branche, fremhæver virksomheden. (Foto: PR)

22.09.2020, 11:02

Lasse Garby nu hos Stinto

Tech-virksomheden Stinto har ambitioner om at erobre det globale marked med deres Contact Management-platform. Og med ansættelsen af Lasse Garby som chef for salg og marketing, CCO, opruster virksomheden forud for et internationalt gennembrud.  


Lasse Garby er blevet hentet til Stinto som CCO. Han medbringer blandt andet erfaring fra sin fortid som salgsdirektør og kanalchef i den multinationale virksomhed Cisco.  

"Jeg ser frem til at stå i spidsen for Stintos kommercielle strategi og til at videreudvikle vores salgs- og kanalorganisation, så endnu flere virksomheder kommer med på bølgen om at udveksle kontaktinformationer digitalt med deres kunder, forretningsforbindelse, leverandører og mange flere," siger Lasse Garby, der senest kommer fra en stilling som Country Manager i Hewlett Packard Enterprise.

Med mere end 20 års erfaring fra Tech-virksomheder i sværvægtsklassen ved Lasse Garby hvad virksomhederne kæmper med. Arbejdsmarkedet er omskifteligt, og virksomhederne slås derfor med at holde deres kontaktdata opdateret, lyder Stinto-analysen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik