Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Signalet fra EU-kommissionen er vigtigt, både til de europæiske lande og landenes virksomheder, vurderer TEKNIQ Arbejdsgiverne-direktør Troels Blicher Danielsen.
  • Signalet fra EU-kommissionen er vigtigt, både til de europæiske lande og landenes virksomheder, vurderer TEKNIQ Arbejdsgiverne-direktør Troels Blicher Danielsen.

27.05.2020, 16:36

Fornuftige grønne EU-ambitioner

I TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder man sig over, at EU med en genopretningsfond vil hjælpe de europæiske lande videre på den anden side af Covid-19-krisen – og især at det skal ske med en velvoksent grønt aftryk, fastslår organisationen.


Hos El- og VVS-arbejdsgiverne i TEKNIQ Arbejdsgiverne glæder sig over EU-kommissionens forslag til en Covid-19-genopretningsfond på ikke mindre end 5.600 milliarder kroner.

”Det er et rigtigt og vigtigt signal, som også er udtryk for det helt usædvanligt pressede situation, de europæiske lande og virksomheder står i netop nu,” siger organisationens administrerende direktør Troels Blicher Danielsen.

 Troels Blicher Danielsen glæder sig også over, at klimaindsats og digitalisering var to af nøglepunkterne, da EU-kommissionens formand, Ursula von der Leyen, præsenterede forslaget for EU-parlamentet:

”Det er afgørende, at områder som energirenovering og grøn transport tænkes ind i genopretningen af Europa. Det er steder, hvor Danmark og danske virksomheder har mulighed for at spille en nøglerolle. Så det bliver interessant at se, præcis hvordan man fra EU’s side vil bruge de mange midler i genopretningsfonden til at realisere ambitionerne på blandt andet disse områder,” siger Troels Blicher Danielsen.

 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik