Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
DIRA har introduceret en pris for innovative produkter: DIRA Teknologiprisen.
  • DIRA har introduceret en pris for innovative produkter: DIRA Teknologiprisen.

14.10.2019, 09:17

DIRA-hæder til innovative produkter

Med DIRA Teknologiprisen introducerer Dansk Robot Netværk, DIRA, en pris, der uddeles til et produkt, som har formået at udnytte ny teknologi til at skabe et unikt produkt. Der er åbent for indstillinger til prisen, som uddeles for første gang ved DIRA Business 2019.


Ud over DIRA Automatiseringsprisen, der hylder automationsprojekter, som skiller sig ud, vil DIRA fremadrettet også uddele en pris, der kan skabe opmærksomhed om de seneste teknologiske muligheder og ikke mindst inspirere robot- og automationsbranchen til udvikling af innovative produkter.

Ifølge sekretariatsleder i DIRA Søren Peter Johansen uddeles prisen efter vurdering i en kompetent jury, der vurderer produkterne. Juryen repræsenterer entreprenørskab, presse, forskningsinstitutioner, interesseorganisationer samt industrien og består af blandt andre Lasse Kiefer, stifter af Purple Robotics, og Brian Duus, som er Director af Equipment Technology hos LEGO.

"Juryen kommer blandt andet til at kigge på i hvilken grad produktet adskiller sig fra andre eksisterende produkter. De vurderer, hvor banebrydende teknologien og anvendelsen af den er – er det f.eks. en særlig kombination af teknologier, man har udnyttet. Derudover bedømmer de produktet ud fra markedspotentialet og skalerbarheden af det," siger Søren Peter Johansen, og fortsætter:

"Produktet skal desuden kunne købes og leveres til danske kunder inden for seks måneder, og skal berige den danske robot- og automationsbranche".

De nominerede produkter bliver fremvist på ROBOTBRAG og DIRA Business i Odense den 14. november 2019, og prisen overrækkes på dagen. Der er deadline for indstillinger den 23. oktober.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik