Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Tavlebranchen bliver nu også digitaliseret, påpeger Siemens, der introducerer ICP hertil.
  • Tavlebranchen bliver nu også digitaliseret, påpeger Siemens, der introducerer ICP hertil.

07.10.2019, 14:37

Digitalisering til tavlebyggerne

Siemens introducerer nu løsningsværktøjssystemer, som byder digitalisering af tavlebyggerne velkommen, fremhæver producenten.


Digitaliseringen har for alvor ramt tavlebranchen. Robotter er begyndt at komme ind i produktionen, hvor de for eksempel opmåler, tilpasser og monterer ledninger på komponenterne. Man kan ligeledes lave en såkaldt digital tvilling af tavler, hvor blandt andet sensorer i produkterne sender data, som skaber en 3D-model af det fysiske produkt. På den måde kan produktplacering, ledningstræk, montagehuller og opmærkning blive fuldt ud automatiseret.

Siemens rider med på digitaliseringsbølgen, så virksomheder inden for branchen udrustes til at løse udfordringen ved konstant at være på forkant med udviklingen. Og løsningen hedder Integrated Control Panels (ICP).

Med ICP er digitaliseringen tænkt ind som en naturlig del i projekteringen af automations- og distributionstavlerne – og det har resulteret i digitale værktøjer, som understøtter de fysiske produkter og gør arbejdsdagen lettere, da fejlene minimeres.

ICP kan for eksempel reducere tiden fra idé til færdigt projekt, og man kan opnå en forbedret fleksibilitet samt øget kvalitet og effektivitet. Ved at bruge værktøjer som fx EPLAN Electric PS kan man benytte den dokumentation, ICP stiller til rådighed. På samme måde kan man begynde at arbejde med den digitale tvilling af et projekt - man fremstiller altså projektet digitalt, tester, designer og udarbejder dokumentationen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik