Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Deloitte kickstarter sin position som sælger af retail-software indenfor cyber-sikkerhed med købet af virksomheden Draware. Leder Serdar Cabuk, Deloittes Cyber Risk-afdeling (t.v.) og direktør Christian Schmidt, Draware (t.h.), melder sig klar til den samlende indsats.
  • Deloitte kickstarter sin position som sælger af retail-software indenfor cyber-sikkerhed med købet af virksomheden Draware. Leder Serdar Cabuk, Deloittes Cyber Risk-afdeling (t.v.) og direktør Christian Schmidt, Draware (t.h.), melder sig klar til den samlende indsats.

18.02.2020, 10:06

Deloitte-køb samler ydelser

Med købet af virksomheden Draware behøver Deloittes kunder indenfor IT- og cybersikkerhed fremover kun at henvende sig ét sted for at få både rådgivning, analyse, implementering og køb af software, fremhæver rådgivningsvirksomheden.


Deloittes Risk Advisory-forretning åbner nu næste kapitel i en strategi, hvor revisions- og konsulenthuset bygger et ekstra ben på rådgivningsforretningen med salg af retail-software – altså eksisterende færdigudviklet software - som gennem købet af den mindre danske virksomhed Draware, der er specialiseret i retail-software indenfor IT- og cybersikkerhed og har rettighederne til salg af licenser på cirka 15 produkter, netop er indlemmet. 

Næste skridt bliver at bygge salg af retail-software på en række andre rådgivningsområder såsom RegTech, Intern Kontrol og Finansiel Risikostyring.

”Det er reelt en strategisk ’gamechanger’ i rådgivermarkedet, der kan skaleres ud på vores øvrige rådgivningsområder indenfor Risk Advisory. Vi er blandt de allerførste konsulenthuse til at forfølge det her spor – også i det globale Deloitte-netværk,” siger Thomas Brun, der er leder af Deloittes Risk Advisory-forretning.

Ifølge Serdar Cabuk, der leder Deloittes Cyber Risk-forretning, er markedet for cyber-sikkerhed inde i en modningsfase:

”Virksomhederne er trætte af årevis med snak om cyber-sikkerhed. Nu skal der handles, og de ønsker, at nogen håndterer hele risikoen for dem i en helhedsløsning. Og de ønsker hastighed og transparens i produkter og pris,” siger Serdar Cabuk, og fortsætter:

”Virksomhederne har i årevis stået overfor en jungle, når de skulle købe cyber-sikkerhed. Hvordan kunne de være sikre på ikke at købe en Bentley, når de havde brug for en cykel? Hvordan var de sikre på, at der ikke allerede eksisterede et produkt, de kunne tage ned fra hylden til en lavere pris, bedre match og hurtigere implementering end et egenudviklet produkt eller et for omfattende og dyrt eksisterende produkt?”.

Købet af Draware betyder, at Deloitte nu integrerer en virksomhed, der allerede har gjort hele forarbejdet og skabt en hylde til kunderne med en række af de bedste internationale retail-software-produkter indenfor IT- og cybersikkerhed, anføres det videre.

”Vi kan give både nye og eksisterende kunder adgang til højt specialiserede kompetencer, rådgivning og softwareløsninger. Vi vil supplere vores egne ressourcer med kompetencer fra Deloittes globale netværk. Samtidig kan vi sætte turbo på væksten ved at gå til markedet som en del af Deloittes værktøjskasse indenfor cybersikkerhed,” siger stifteren, og den hidtidige ejer, Christian Schmidt, der nu træder ind i ledelsen i Cyber Risk-forretningen i Deloitte.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik