Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
CEV-vandbremserne fra Mosbaek er nu ETA- og fuldt CE-mærkede.
  • CEV-vandbremserne fra Mosbaek er nu ETA- og fuldt CE-mærkede.

15.10.2019, 09:31

CE-mærkede CEV-vandbremser

Mosbaek A/S' CEV-vandbremser fremstilles nu med ETA-verifikation og fuld CE-mærkning, fremhæver producenten.


Et arbejde med at dokumentere CEV-vandbremsernes ydeevne, driftssikkerhed og kvalitet har været prioriteret i en årrække. Og det er nu kulmineret med erhvervelse af en ETA, baseret på det tidligere arbejde med det Europæiske EU-ETV program, således at CEV vandbremserne er fuldt CE-mærkede, oplyser producenten.

Mosbaeks erfaringer går mere end 50 år tilbage med vandbremser designet til situationer hvor regnvand skal håndteres, så der opnås beskyttelse og sikker drift af kloaksystemet. Men, over de seneste år har der været et tiltagende ønske hos kunder fra hele verden, at man kan få dokumenteret produkternes ydeevne og kvalitet. Vandbremsen er selve hjertet ved projekteringen af et kloaksystem og yder den ikke som specificeret, fejler hele systemet. De fleste ordninger bygger på standardisering af produktion og ikke på hvad produkterne kan. Med oprettelsen af den europæiske EU-ETV ordning blev det muligt at få dokumenteret ydeevnen og det har gyldighed i EU og potentielt hele verden.

Mosbaek fik for år tilbage, efter et grundigt testforløb, EU-ETV-verifikationen af deres CEV vandbremser. I 2018 valgte man at tage skridtet videre til en ETA. Med en ETA opnår man en fælleseuropæisk teknisk måde at udtrykke CEV vandbremsens ydeevne for de egenskaber, som er relevante for den tilsigtede anvendelse. ETA’en er derudover grundlaget for den efterfølgende CE-mærkningen i 2019.

ETA Danmark A/S har styret Mosbaek igennem den stringente proces, fra et EU-ETV til ETA og videre til CE-mærkning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->