Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Ejerkredsen og ledelsen af Parlock foran hovedsædet i Greve. Fra venstre: Morten F. Larsen, Anders F. Larsen og Jesper F. Larsen.
  • Ejerkredsen og ledelsen af Parlock foran hovedsædet i Greve. Fra venstre: Morten F. Larsen, Anders F. Larsen og Jesper F. Larsen.

06.06.2021, 08:22

50 løsningsorienterede år med Parlock

Parlock A/S kan fra dag til dag levere det meste af, hvad man som maskinbygger eller installatør af ventilationsanlæg har behov for. Over 30.000 produkter fra over 25 agenturer. På eget værksted sammenbygger man også kundespecificerede enheder som gearmotorer, gear, ventilatorer og styringer.


Parlock blev fra starten ledet af stifteren Henry E. Larsen, men i 2019 blev ejerskabet og ledelsen af Parlock ved et generationsskifte videreført af hans tre sønner; Morten F. Larsen, Jesper F. Larsen og Anders F. Larsen.

Der er i dag ansat cirka 10 medarbejdere i Parlocks hovedafdeling i Greve og på salgskontoret i Horsens. Parlocks behov for mere plads skyldtes blandt andet, at man løbende fik flere agenturer samt at man i 2004 købte firmaet Mobra A/S, og dermed overtog agenturet for det tyske firma Mädler GmbH.

”Mädler forhandler over 30.000 produkter inden for blandt andet maskinelementer, transmissionselementer, pneumatik, lineære føringer, lejer, gearkasser og gearmotorer, og kommer løbende med flere produkter til maskinbyggere. På den måde disponerer vi over en af Europas største produktpaletter inden for transmissionselementer og normerede konstruktionskomponenter i høj, tysk kvalitet,” siger produktchef Anders F. Larsen, Parlock Maskinteknik, i det aktuelle Automatik & Proces - 5/2021.

Parlock A-S har i dag over 25 agenturer, og yderligere kommer hele tiden til. Senest har man introduceret Moduline, der er en serie af aluminiumprofiler og tilbehør, som kan bruges til et væld af opgaver, samt Technoline, der er en serie af lineære føringer og tilbehør.

Læs hele den spændende 50-årsjubilæums-artikler ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik