Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Identificering af samling hos Autarky ved hjælp af de seneste 2D-stregkodeaflæsere fra Leuze.
  • Identificering af samling hos Autarky ved hjælp af de seneste 2D-stregkodeaflæsere fra Leuze.

01.07.2020, 10:34

2D-kodeaflæsere får automation til at køre

For at imødekomme de fortsat øgede krav på et automatiseret dæksystem, har britiske Autarky valgt de seneste 2D-kodeaflæsere fra Leuze, så automationen kører optimalt, fremhæver producenten.


Autarky Automations løsninger minimere den nødvendige tid til projektplanlægning og udgifter til dækmontage. Et godt eksempel herpå er projektet til Tyre-Line: Siden 1984 har firmaet forsynet industrien med hjul- og dæksamlinger – fra trillebøre til højeffektive sportsbiler.

 

Dæklinjen hos Tyre-Line har længe fungeret med et simpelt dækoppumpningsudstyr til standard hjulsæt i stål. Nu har Autarky vundet et udbud vedrørende fremstilling af et egnet transportsystem og automtionsfirmaet satte sin lid til Leuze. Der er påsat en let klæbende stregkodeetiket på alle hjul- og dæksamlinger hos Tyre-Line. Det ville have været for kompliceret for Tyre-Line at sætte etiketten på nøjagtigt det samme sted på alle samlinger. Autarky fik derfor den opgave at udvikle en løsning, der kunne læse stregkoden på en pålidelig måde. Og det skulle kunne lade sig gøre på en hvilken som helst placering og i en hvilken som helst position over hele transportbåndets bredde.

Leuzes DCR 200i 2D-kodeaflæsere er valgt, og kombineret med det eksisterende PROFINET-kommunikationsnetværk, detekterer DCR 200i 2D-kodeaflæserne fra Leuze data på stregkoden. Dernæst sendes disse data videre .

Den kamerabaserede DCR 200i kodeaflæser bruges til at detektere og identificere stregkoder, stablede koder og Datamatrix koder. Den er især kendetegnet ved sin hurtige aflæsningsevne. DCR 200i når hastigheder på op til 6 meter/sekundet. Den giver en pålidelig omnidirektionel aflæsning af 1D- og 2D-koder. Det spiller ingen rolle, om de er påtrykte eller markeret direkte, statiske eller i bevægelse, vender omvendt eller spejlvendt. Dette sikres af den hurtige imager, den integrerede højeffektive LED-belysning, såvel som den høje opløsning i kombination med en meget stor feltdybde.

DCR 200i kan rengøres uden problemer og endda bruges i barske omgivelser i modellen med et hus i rustfrit stål med beskyttelsesgrad IP69K/IP67.

Det kompakte design, fastgørelseskonceptet og den enkle håndtering betyder, at det er nemt og hurtigt at integrere DCR 200i i en række forskellige anvendelser. Det gælder for dens mekaniske installation såvel som dens indsætning i drift og konfiguration.

Kodeaflæserne i DCR 200i series betjenes og konfigureres ved hjælp af den grafiske brugergrænseflade på det integrerede Leuze webConfig-redskab via en Ethernet-grænseflade. Et eksternt program er ikke nødvendigt. DCR 200i kan sættes i drift af brugeren på blot tre minutter ved hjælp af konfigurations-wizarden. Desuden er indlæringsfunktionen også en mulighed. Den køres ved hjælp af to knapper på DCR 200i’s kontrolpanel i kombination med en smartphoneapp udviklet af Leuze til konfiguration.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik