Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Det virtuelle  IMPS omfatter 168 Igus-innovationer, som frigives i 2021.
  • Det virtuelle IMPS omfatter 168 Igus-innovationer, som frigives i 2021.

06.05.2021, 16:18

168 Igus-innovationer

Dørene er nu åbne for interesserede til det virtuelle Igus Motion Plastics Show, IMPS, der omfatter 168 Igus-innovationer, som frigives i 2021. 


Torsdag åbnede tyske Igus GmbH op for IMPS, der er en virtuel event, målrettet virksomhedens brugere, hvor de kan komme a jour med den seneste udvikling fra Køln-producenten.

IMPS er nu tilgængeligt når det passer den enkelte, ligesom man også kan vælge at tage et af i alt 15 nærmere kig på nogle af de 168 innovationer, som producenten har planlagt for 2021.

Hvis man ikke vil på de arrangerede ture, så tilbyder Igus også, at man kan få en personlig, virtuel guidet tur rundt i IMPS-opstillingen, der fysisk befinder sig i showroomet i Køln, der p.t. ikke er fysisk tilgængeligt for ikke-Igus-personale. Når restriktionerne igen bliver hævet, så vil der naturligvis også blive mulighed for fysisk at komme i showroomet igen, men indtil da, kan man altså se det hjemmefra.

De 15 produktorienterede ture handler om produktinnovationer inden for robotteknologi; Telescopic Triflex TRX, gearkassesystemet ReBox og Stand Alone-automationselementerne i RBTX Lean Robotix-linjen. Fra traditionelle energikæder er der introduktion af Rol E-chain 4040RHDB og E-chain P4HD såvel som Profinet-kablet Chainflex CF898.061.FC. Når det gælder øvrige bevægelseselementer er der blandt andet introduktion til Iglidur TX2-lejer, tandhjulsprogrammet S270, Drylin RW360CM, Xiros cage og de korrosionsfrie lejehuse Igubal. Der introduceres også i.Sense:modul II, der er et Industrie 4.0-kabinet, Storformat 3D-print i tribo og det solide Chainflex CFCLEAN-sæt til halvlederindustrien.

Der er desuden lavet en 7 minutter introduktion til de ni væsentligste innovationer, oplyser Igus. 

Interesserede kan se videoen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik