Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Workshop 15/5 er sat i søen i bestræbelserne på at hjælpe virksomheder mod cybertrusler.
  • Workshop 15/5 er sat i søen i bestræbelserne på at hjælpe virksomheder mod cybertrusler.

26.03.2024, 07:32

Workshop 15/5 anviser vej til cybersikker produktion

På en gratis workshop den 15. maj kan deltagerne få et overblik samt konkrete råd og værktøj, der kan hjælpe virksomheder med at tackle den stigende cybertrussel, fremhæver Alexandra Instituttet.


Alexandra Instituttet er 15. maj værter for et workshop, som er en del af projektet Cybersikre Fødevareværdikæder, hvor deltagerne søges gjort klogere på trusler, krav til cybersikkerhed og hvad man konkret kan gøre for at styrke sin cybersikkerhed. Det er gratis at deltage i workshoppen.

På workshoppen præsenteres en praktisk tilgang til cybersikkerhed, hvor deltagerne kan få overblik og konkrete råd og værktøj, der kan hjælpe den enkelte virksomhed med at tackle den stigende cybertrussel. Desuden hører man tillige, hvad de kommende sikkerhedskrav og EU´s NIS2-direktiv i praksis betyder for både virksomheder og den forsyningskæde, de indgår i.

Der vil blive stillet skarpt på hvordan man bedst beskytter de data, der er afgørende for, at man må levere sine produkter (eksempelvis dokumentation og sporbarhedsdata) samt data, der er afgørende for, at man kan levere dine produkter (overvåge og forbedre produktion og opbevaring), fremhæves det om workshoppen, som både vil tage udgangspunkt i et teknisk og proceduremæssigt perspektiv, og præsentere praktiske eksempler og værktøj til arbejdet med cybersikkerhed. Emner som risikovurderinger, sikring af IT- og OT-systemer, håndtering af leverandørkrav og cyberhændelser udfoldes og gøres konkrete, så man kan handle på dem.

Workshoppen er for virksomheder i fødevarebranchen, som ønsker praktisk forståelse for cybersikkerhed, og holdes som en del af projektet Cybersikre Fødevareværdikæder, der blandt andet skal løfte virksomheders kendskab, viden og evne til løbende at styrke cybersikkerheden for at gøre fødevareværdikæderne mere modstandsdygtige over for cybertrusler og gøre dem i stand til at analysere, vurdere og håndtere egen cybersikkerhed helt op på virksomhedens øverste ledelsesniveau.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik