Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Håndtering af soldaterfluelarver med XIO – Intelligent Farming - fra Sealing System.
  • Håndtering af soldaterfluelarver med XIO – Intelligent Farming - fra Sealing System.

26.04.2024, 10:50

Intelligent logistik

Sealing System A/S har føjet endnu et forretningsområde til i form af såkaldt XIO – Intelligent Farming.


XIO – Intelligent Farming - lyder produktnavnet for Sealing System-løsninger inden for logistiksystemer samt data tracking, til produktion af insektprotein.

“Hos Sealing System tror vi, at praktisk innovation er drivkraften for ægte forandring. Med etableringen af XIO – Intelligent Farming - sætter vi nye standarder i branchen og understreger vigtigheden af intralogistik inden for produktion af insektprotein,” siger CEO Ole Jensen, Sealing System.

XIO’s løsninger omfatter individuelle logistikløsninger, som installeres direkte ved landmanden, pilotanlæg til industrielle insektfabrikker, hvor innovativ teknologi og automatisering muliggør produktion af insektprotein i store mængder.

Intralogistiske processer er en yderst vigtig del af insektproduktion, og XIO – Intelligent Farming anvender avanceret teknologi og data tracking til at optimere opdrætsprocessen. Ved implementering af data tracking, kan effektiviteten optimeres og muliggør håndtering af mange tons larver dagligt. Black Soldier Fly og larver (BSF & BSFL), anvendes ofte i insektproduktion, da de er meget hurtigtvoksende – i størrelsesforholdet fra 1 kilogram æg til 4.000 kilogram larver på kun 12 dage. Derfor er en automatiseret logistikløsning essentiel.

ENORM Biofactory har en forventet produktionskapacitet på over 10.000 tons insektmel årligt. Sealing System og XIO – Intelligent Farming - har her været med i udviklingen af pilotfabrikken og har ligeledes leveret den endelige logistikløsning.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik