Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Unicontrol-temaets tre hædrede for Årets Robotvirksomhed (t.v.) sammen med Årets Startup-vinder AgriRobots team ved offentliggørelsen af årets vindere.
  • Unicontrol-temaets tre hædrede for Årets Robotvirksomhed (t.v.) sammen med Årets Startup-vinder AgriRobots team ved offentliggørelsen af årets vindere.

14.03.2024, 08:14

Unicontrol og AgriRobot hædret

Unicontrol er kåret til "Årets Robotvirksomhed" og AgriRobot "Årets Robotstartup", meddeler Odense Robotics efter gårsdagens overrækkelser af hæderen til de to virksomheder i forbindelse med R-24-messen i Odense.


Det blev Unicontrol, som blandt de nominerede løb med titlen "Årets Robotvirksomhed" og AgriRobot som tilsvarende blev "Årets Robotstartup", da afstemningen blandt medlemmerne af Odense Robotics sidst på onsdagen blev offentliggjort.

Unicontrol fra Odense udvikler 3D-maskinstyringssystemer til byggebranchen med brugervenlighed som kernefokus. Ved at samarbejde med entreprenører, leverer de fleksible, brugervenlige og pålidelige maskinstyringssystemer som ikke blot forbedrer effektivitet og sikkerhed, men også arbejdsforhold og tidsbesparelser.

AgriRobot fra Lyngby vandt "Årets Robotstartup". Teamet vil skabe et sikkerhedssystem for robotproducenter, der kan erstatte behovet for konstant landmandsovervågning. I en verden med mangel på arbejdskraft og stigende krav til fødevareproduktion, har de fokuseret på at introducere sikkerhedsalgoritmer og software, der lever op til industrielle standarder og forbedrer effektiviteten og bæredygtigheden inden for landbrug.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik