Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
2023-talentet i BITVA-regi gik til Mikkel Rasmussen, der tilbage imarts fik prisen overrakt af BITVA-formand Peter Larsson.
  • 2023-talentet i BITVA-regi gik til Mikkel Rasmussen, der tilbage imarts fik prisen overrakt af BITVA-formand Peter Larsson.

Tid for indstillinger til BITVA’s Talentpris

Det er blevet tid for indstilling af kandidater til BITVA’s Talentpris, som overrækkes på den kommende ordinære generalforsamling, der holdes 7. marts i København.


Brancheforeningen Industriel Teknik, Værktøj & Automation, BITVA, opfordrer medlemsvirksomhederne til at indstille deres unge talenter til BITVA Talentpris, der uddeles i forbindelse med generalforsamlingen den 7. marts. Ud over æren følger 10.000 kroner (før skat).

Kandidaten må ikke være ældre end 30 år den 1. april 2024 for at komme i betragtning. Redegør kort for talentets faglige forudsætninger, evner og resultater. Der lægges vægt på, at kandidaten er en god kollega og samarbejdspartner, ligesom det er vigtigt med en begrundelse med tre årsager til indstillingen - gerne så konkret som mulig.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

Et kort CV, der i punktform oplister den nomineredes faglige og uddannelsesmæssige kompetencer fra perioden efter endt grundskole, så det fremgår (til inspiration for andre), hvilken faglig retning kandidaten har gået, er ligeledes en del af indstillingsskemaet, som man finder på BITVA-hjemmesiden.

Indstillinger skal indsendes inden 1. februar.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik