Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Anført af Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel lukkede R-24-messen op onsdag til tre dage med cobots- og drone-teknologier i særligt fokus i "cobot-hovedstaden".
  • Anført af Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel lukkede R-24-messen op onsdag til tre dage med cobots- og drone-teknologier i særligt fokus i "cobot-hovedstaden".

13.03.2024, 09:58

Så er R-24 i gang i Odense

Onsdag indledtes tre dage med cobots- og droneteknologier i fokus i Odense Congress Center med den i år endnu mere internationale R-24-messe, der løber til og med fredag den 15. marts.


Godt 100 udstillere tager i mod på deres respektive stande i Odense Congress Center i disse dage på R-24, og omkring dem summer det godt med unge robot- og droneentusiaster fra både ind- og udland.

Det er tredje gang, at eventet holdes, og i år er de internationale ambitioner løftet yderligere, og omfatter blandt andet større delegationer fra det øvrige Europa, som besøger "cobot-hovedstaden", som Odense-borgmester Peter Rahbæk Juel udtrykte det i sin åbningstale.

Han noterer sig, at der i dag er cirka 3.600 robotarbejdspladser i Odense. Og en aktuel rapport fra Odense Robotics understreger, at det er en positiv udvikling, der tegner til at fortsætte også fremadrettet, med to-cifrede årlige vækstrater, påpegede Odense-borgmesteren.

Der er fri adgang mod forhåndsregistrering, der kan ske ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik