Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Canute-stifter Mia Grosen er indvalgt i bestyrelsen for Industriens Fond. (Foto: Mette Overgaard)
  • Canute-stifter Mia Grosen er indvalgt i bestyrelsen for Industriens Fond. (Foto: Mette Overgaard)

25.03.2024, 09:56

Mia Grosen indtræder i Industriens Fonds bestyrelse

Den 34-årige Canute-stifter og nyudsprungne angel-investor Mia Grosen indtræder som medlem af Industriens Fonds bestyrelse, hvor hun afløser Lisbet Thyge Frandsen, der udtræder efter 13 år i bestyrelsen.


Mia Grosen, der står blandt andet virksomheden Canute, indtræder nu i Industriens Fonds bestyrelse, hvor hun er indvalgt i stedet for Lisbet Thyge Frandsen, som forlader samme efter 13 års indsats.

Canute hjælper danske Tech-scaleups med at skalere til flere markeder samt rejse international kapital. Virksomheden solgte hun i sommeren 2023 til rådgivningsvirksomheden Thursday Consulting, hvor den i dag ledes videre under navnet Canute by Thursday - fortsat med Mia Grosen i spidsen.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at tage hul på arbejdet og bidrage med min erfaring fra mere end 10 år som aktiv del af startup-økosystemet i Danmark. Industriens Fond er en vigtig aktør, der har muskler og mulighed for at støtte projekter i et miljø, hvor der sjældent er mange midler at gøre godt med. Jeg ser det som min fornemste opgave at sikre, at projekterne afspejler det, der reelt er behov for, hvis dagens startups skal blive morgendagens vækstvirksomheder. Og her kan jeg gøre en forskel – især fordi jeg fortsat er aktiv i økosystemet,” siger Mia Grosen.

Scale-up-delen skal mere i fokus, hvis flere startups skal lykkes med at etablere sig som virksomheder, der skaber vækst og arbejdspladser, lyder det fra Mia Grosen:   

”Jeg mener, vi skal have mere fokus på de startups, der er gået ind i scale-up-fasen og har bevist, at de kan vækste. Der er masser af innovative idéer derude og dygtige founder teams, men vi er i Danmark ikke dygtige nok til at skalere dem op til store virksomheder, der kan have en global impact. Det er nu engang nemmere at gå fra 1 til 10 ansatte, end det er at gå fra 10 til 200 – og det er jo her, der ligger en kæmpe værdiskabelse for både samfund og virksomhed”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik