Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
BioMEMS-teknologien vil gøre det enklere og hurtigere at tilpasse tests, fremhæver samarbejdspartnerne Bosch Healthcare og Randox Labotories.
  • BioMEMS-teknologien vil gøre det enklere og hurtigere at tilpasse tests, fremhæver samarbejdspartnerne Bosch Healthcare og Randox Labotories.

11.04.2024, 12:12

Innovation inden for molekylær diagnostik

Bosch og Randox har indgået et strategisk partnerskab hvor man sammen investerer i innovation af molekylær diagnostik og analyseplatformen Vivalytic.


Hurtigere og mere prævise diagnostiske tests. Det er målet for det netop offentliggjorte strategiske partnerskab mellem Bosch og Randox Laboratories Ltd. 

De to virksomheder vil investere 150 millioner euro i udviklingen af diagnostiske tests, herunder en avanceret sepsistest, der udnytter BioMEMS-teknologi. Samarbejdet markerer et skridt mod Boschs mål om at fremskynde innovationen af molekylær point of care-diagnostik med deres Vivalytic-analyseplatform og dominere det fremtidige milliardmarked inden 2030. 

Bosch Healthcare Solutions og Randox vil med samarbejdet forsøge at fremskynde udviklingen og markedslanceringen af tests og gøre distributionskanalen mere effektiv, så patienterne hurtigere kan få vished.

"Globalt bevæger sundhedsvæsenet sig mod decentral og personlig diagnostik, der muliggør hurtige indgreb og individuelle behandlingsplaner," siger direktør Marc Meier, Bosch Healthcare Solutions GmbH, og fortsætter: 

"Sammen med vores partner Randox ønsker vi at udvide testporteføljen for vores Vivalytic-analyseapparat”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik