Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Der indgår tre gasanalysatorløsninger i HH Instruments'  løsning til analyse af brint.
  • Der indgår tre gasanalysatorløsninger i HH Instruments' løsning til analyse af brint.

11.04.2024, 15:54

Gasanalyse af brint

HH Instruments A/S introducerer en kombination af gasanalysatorer, der kan anvendes til analyse af brint. 


Tre gasanalysatorer fra producenterne Panametrics og QMicro er indbygget i et analyseskab, som sidder inde i en container fra HH Instruments, som herefter udgør en analyse-enhed, der kan anvendes effektivt, når der skal ske anvendelse af brint.

Den første af de tre Qmircos DynamiQ-X-gaskromatograf er designet til at bestemme brint-, ilt-, og nitrogenkoncentrationer. Gaskromatografen sikrer hurtige målecyklusser med en ekstremt lille intern volumen, hvilket muliggør analysetider på omkring 45 sekunder, fremhæver HH Instruments

Dertil kommer Panametrics' laserfugtsensoren,Aurora, der kan udføre hurtig og præcis måling. Den sikrer valide målinger uden at drive, hvilket er afgørende for at opretholde pålideligheden samt eliminerer behovet for at sende sensorer til ekstern kalibrering.

Fra samme producent kommer også den tredie, en XMTC, som er en termisk ledningsevneanalysator, der anvender binærgasprincippet. Analysatoren reagerer hurtigt på ændringer i gassammensætningen, hvilket gør den ideel til ekstra måling for gaskromatografen.

For at bruge brint, som man i dag bruger andre energiformer, skal det sikres, at gaskvaliteten lever op til strenge krav om renhed og sammensætning. Derfor var der behov for en løsning, der kan måle hurtigt, præcist og med sensorer, der ikke driver i sine målinger, fremhæver Rasmus Boesen fra HH Instruments, om løsningen med de tre indbyggede teknologier.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik