Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Det er ambitionen, at Cyber ​​​​Safe Robotics skal øge cybersikkerheden blandt danske robot-, automations- og dronevirksomheder.
  • Det er ambitionen, at Cyber ​​​​Safe Robotics skal øge cybersikkerheden blandt danske robot-, automations- og dronevirksomheder.

07.12.2023, 07:22

Cyber Safe Robotics-program i 2024

I samarbejde med Industriens Fond introducerer Odense Robotics et Cyber Safe Robotics-program i 2024, der henvender sig til landets cirka 75 robot-, automations- og dronevirksomheder.


Odense Robotics slår aktuelt et slag for et program, der tilbyder viden og værktøj, så robotvirksomheder kan vende udfordringer med cybersikkerhed til en konkurrencefordel.

Blandt de relevante virksomheder indledes der med en gratis test, hvor virksomhedens modenhed inden for cybersikkerhed måles. På baggrund af resultaterne kan virksomhederne tage en drøftelse med Odense Robotics om deltagelse i Cyber ​​Safe Robotics, som starter til marts.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

"Mens digitaliseringen åbner op for mange muligheder, skaber den også øgede cybertrusler og komplekse udfordringer. Samtidigt står virksomheder over for en ny æra for digitale standarder med stigende krav til cybersikkerhed. Det er derfor vigtigt, at Danmarks cirka 500 robot-, automations- og dronevirksomheder nu bliver klædt på til at leve op til de mange nye standarder. Det er bestemt ikke nogen nem opgave, der venter dem," siger CEO Søren Elmer Kristensen, Odense Robotics.

Cyber ​​​​Safe Robotics-programmet tilbyder værktøj og viden inden for seks nøgleemner relateret til cybersikkerhed i værdikæden: Det regulatoriske, Compliance som konkurrenceparameter, sikker softwareudvikling, sikring af ledelse og organisatorisk fokus, dokumentationskrav til egen eller leverandørs forsyningskæde samt håndtering af krisesituationer.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik