Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
På R-24 i Odense kan man til marts også møde BlueTech Center-netværket.
  • På R-24 i Odense kan man til marts også møde BlueTech Center-netværket.

05.12.2023, 07:02

BlueTech Center er nu R-24-partner

BlueTech Center-netværket, der har den maritime branche og blandt andet dennes implementering af robot- og droneteknologi i fokus, har indgået partnerskab med R-24-messen, der holdes 13. til 15. marts i Odense Congress Center.


R-24-messen adskiller sig fra andre nationale og internationale robotmesser ved at have anvendelsen af robot- og droneteknologi på tværs af brancher i fokus. Det kommer BlueTech Centers medlemmer til gode, da den maritime branche, har  et stort uudnyttet potentiale for udvikling og implementering af robot- og droneteknologi, og derfor har man valgt at blive partner på R-24, fortæller Katarina Fruerlund Deylami, netværksleder ved BlueTech Center:

"Vi håber at få et tættere samarbejde med de forskellige virksomheder og organisationer i økosystemet, for at sætte skub på udvikling og udbredelse af robot- og droneteknologi i det maritime. Vi håber, at vores medlemmer, med et besøg på R-24, kan se det nyeste teknologi, få erfaring fra andre der har udviklet eller implementeret, og lade sig inspirere til, hvordan de enten selv kan udvikle en ny robot- eller droneløsning, eller anvende robot- eller droneteknologi til automatisering af processer i deres forretning. Herudover håber vi at kunne medbringe viden til robot- og dronevirksomhederne på R-24 om behovene i den maritime branche," fastslår Katarine Fruerlund Deylami.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

BlueTech Center, der er stiftet tidligere i år, arbejder på at samle den maritime branche på Fyn omkring udvikling og implementering af blå og bæredygtige teknologier. Det gør de ved at facilitere netværk på tværs af virksomheder gennem aktiviteter, kurser og temamøder og ved at styrke samarbejder og partnerskaber mellem virksomheder.

BlueTech Center anerkender således de mange fordele ved at besøge og udstille på R-24:

"Man skal besøge R-24 for at lade sig inspirere til, hvordan robotter og droner kan medvirke til effektivisering af processer, et bedre arbejdsmiljø og en økonomisk besparelse i sin virksomhed – uanset hvilken branche, man kommer fra. Man bør udstille på R-24 for at komme i dialog med potentielle nationale og internationale kunder, promovere sig over for nye medarbejdere og nye potentielle samarbejdspartnere," fastslår Katarina Fruerlund Deylami.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik