Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Spelsbergs løsninger til industrien vil også være med, når det danske salgsselskab debutterer på AUTOMATIK 2024  i Brøndby til september.
  • Spelsbergs løsninger til industrien vil også være med, når det danske salgsselskab debutterer på AUTOMATIK 2024 i Brøndby til september.

19.04.2024, 14:12

Spelsberg-løsninger til industrien med på Brøndby-messe

Der er aktuelt føjet yderligere en udstiller til listen forud for det kommende konference- og messetræf i Brøndby, idet Spelsberg A/S nu er tilmeldt, og vil deltage med præsentation af sine løsninger til industrien.


For en uges tid siden var der offentliggørelse af listen over de virksomheder, som har sikret sig plads på den 11. AUTOMATIK-messe, der holdes 10. til 12. september i Brøndby.

Siden er yderligere et navn føjet til listen, idet der blev messedebut til Spelsberg, hvis danske salgsselskab er placeret i Nyborg, og altså repræsenteret med egen stand, når der er samling i Brøndby til efteråret.

Her vil det danske personale vise løsninger kinden for kabinet- og øvrigt udstyr til måle-, kontrol- og styreteknologi, telekommunikationsteknologi såvel som til maskin- og procesanlægsteknik.

Se hele AUTOMATIK 2024-udstillerlisten ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik