Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Saniståls teknik-sortiment omfatter nu også  Vitillos 2-piece hydraulikfittings.
  • Saniståls teknik-sortiment omfatter nu også Vitillos 2-piece hydraulikfittings.

08.02.2024, 13:54

Sanistål udvider med italienske Vitillo

Sanistål gør opmærksom på yderligere et produkt i teknik-programmet, idet firmaet har indgået samarbejde med  italienske Vitillo, og nu repræsenterer producentens 2-piece hydraulikfittings.


Sanistål repræsenterer fremadrettet Vitillo i firmaets teknik-sortiment, og herunder 2-piece hydraulikfittings fra den italienske virksomhed. 

Vitillo producerer i modsætning til de fleste andre leverandører både slanger og koblinger på egne fabrikker. Det sikrer høj ensartethed og kvalitet, fordi Vitillo selv styrer alle processerne i fremstillingen, fremhæver Saniståls indkøbs- og markedschef r Jørgen M. Glensgaard:

"Vi er stolte af at kunne tilbyde deres produkter sammen med resten af vores teknik-sortiment. Det betyder, at vi lagerfører både one-piece fittings fra Parker Hannifin og 2-piece fittings fra Vitillo - og dermed leverer præcis det, der passer til vores kunders behov," siger Jørgen M. Glensgaard.

Sanistål anbefaler  producentens 2-piece fittings til høj- og lavtryksapplikationer. De kan anvendes til flere forskellige typer slanger og dermed også til flere forskellige formål og miljøer. Det skaber fleksibilitet og reducerer lageromkostningerne, når du skal fremstille og reparere hydraulik- og industrislanger.

"Formålet med at samarbejde med nogle af de største, globale og mest toneangivende leverandører inden for vores felt er at give vores kunder adgang til eksklusiv viden og professionel ekspertise. Det er med til at styrke og udvikle deres såvel som vores forretning," siger Jørgen Glensgaard.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik