Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Ekstruderede alu-profiler til at bygge skræddersyede og stabile maskinkonstruktioner er nu også en del af Klee-produktprogrammet fra Elesa+Ganter.
  • Ekstruderede alu-profiler til at bygge skræddersyede og stabile maskinkonstruktioner er nu også en del af Klee-produktprogrammet fra Elesa+Ganter.

16.05.2024, 11:08

Alu-profiler fra Elesa+Ganter

Tyske Elesa+Ganter, der i Danmark er repræsenteret ved Brd. Klee A/S, har aktuelt føjet egentlige aluminiumprofiler til maskinkonstruktioner til produktprogrammet.


I det seneste nyhedsbrev fra Brd. Klee slår firmaet blandt andet et slag for Elesa+Ganters alu-profiler til maskinkonstruktion.

Det er en tilføjelse til produktprogrammet, som aktuelt er kommet på plads, efter at man i årevis har haft tilbehør til alu-profiler, såsom T-stykker, vinkler, skruer, bøjlegreb og hængsler med videre i produktprogrammet, fremhæver Brd. Klee. 

Fremadrettet kan også leveres ekstruderede alu-profiler til at bygge skræddersyede og stabile maskinkonstruktioner – også udendørs -  og med lav vægt og høj styrke i ét, understreges det videre.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik