Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Rasmus Helveg Petersen tiltræder 2. april som kommunikationschef i Vattenfall Danmark.
  • Rasmus Helveg Petersen tiltræder 2. april som kommunikationschef i Vattenfall Danmark.

19.03.2024, 10:28

Rasmus Helveg Petersen ansat hos Vattenfall

Vattenfall Danmark meddeler, at tidligere klimaminister Rasmus Helveg Petersen tiltræder 2.april som kommunikationschef i Vattenfall.


Vattenfall, der er den største operatør af havvindmøller i Danmark, og har ambitioner om yderligere udbygning, har aktuelt tilknyttet  tidligere klima- og energiminister Rasmus Helveg Petersen som kommunikationschef, og den uddannede journalist glæder sig til at tage fat:  

"Vattenfall er uhyre ambitiøse på den grønne omstillings vegne. Verden kan kun blive fossilfri, når store spillere som Vattenfall går i front med massiv udbygning af fossilfri energikilder. Det er et arbejde jeg glæder mig til at bidrage til, og jeg er meget glad for muligheden for at komme til at arbejde i Vattenfall,” siger Rasmus Helveg Petersen, i forbindelse offentliggørelsen af ansættelsen.

Vattenfalls Vice Presiden of Public & Regulatory Affairs, Oskar Ahnfelt, er ligeledes glad for udnævnelsen:

“Rasmus Helveg Petersen har det helt rette sæt af kompetencer til at hjælpe med vores arbejde overfor medier og beslutningstagere i Danmark. Han er en stærk kommunikator med god indsigt i den grønne omstilling og kan bidrage til at nå Vattenfalls vision om et fossilfrit samfund,” siger Ahnfelt.

Rasmus Helveg Petersen kommer til at repræsentere Vattenfall overfor beslutningstagere, medier og i diverse fora i Danmark. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik