Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
30. maj samler Teknologisk Institut Robotteknologi og Dansk Robot Netværk, DIRA, robotinteresserede om dette års Robotbrag.
  • 30. maj samler Teknologisk Institut Robotteknologi og Dansk Robot Netværk, DIRA, robotinteresserede om dette års Robotbrag.

08.04.2024, 10:24

Program for Robotbrag er klar

Find den rette rute mellem robotterne, lyder opfordringen fra Teknologisk Institut Robotteknologi forud for årets Robotbrag, der finder sted på instituttets adresse i Forskerparken Fyn i Odense den 30. maj klokken 9 til 16.


I lighed med tidligere år, så er der 30. maj atter Robotbrag ved Teknologisk Institut Robotteknologi i Odense, hvor der til lejligheden er opstillet et stort cirkustelt, som sammen med de øvrige faciliteter vil rumme de tæt ved 70 udstillende leverandører, der er en del af arrangementet, som torsdag den 30. maj henvender sig til produktionsvirksomhedernes beslutningstagere, mens man fredag 31. maj holder en uddannelsesdag, når nu det hele er opstillet alligevel.

30. maj byder ud over cirka 70 udstillende leverandører også på en række konferencer og seminarer. Og den første liste er aktuelt offentliggjort.

Se mere om Robotbrag 2024-konferencerne 30. maj ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik