Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Ved Hannover Messe 2021, 12. til 16. april, introduceres det hybride H'Up-konferencekoncept, og herunder WomenPower, der holdes 16. april.
  • Ved Hannover Messe 2021, 12. til 16. april, introduceres det hybride H'Up-konferencekoncept, og herunder WomenPower, der holdes 16. april.

24.11.2020, 15:32

WomenPower ved H’Up på Hannover Messe

Forud for verdens største industrimesse, Hannover Messe 2021, der holdes 12. til 16. april næste år, introducerer arrangørerne nu H’Up-konceptet, der er en hybrid mellem en digital og samtidig traditionel konference, og 16. april omfatter WomenPower-konferencen på messens sidste dag.


Der er et stort forberedelsesarbejde i gang hos Deutsche Messe AG, som arrangerer Hannover Messe 2021. Ud over at skabe de rette, trygge og sikre rammer, med et højt hygiejne-niveau vil man i den kommende udgave også introducere H’Up-konceptet, der er en hybrid mellem en digital og samtidig traditionel konference, og 16. april omfatter WomenPower-konferencen.

I løbet af Covid-19-krisen har Deutsche Messe eksperimenteret med flere kongresformer og digitale løsninger. Ved den kommende Hannover Messe 2021, introduceres H'Up-konceptet, der på én gang samler de bedste erfaringer op, og kombinerer det med en fysisk event - verdens største industrimesse, der gennemføres under høje krav til tryghed og sikkerhed, understreger CEO Jochen Köckler, Deutsche Messe AG.

Han løfter samtidig sløret for den første event ved H'Up, den 16. april: WomenPower, hvortil der er tilsagn fra førende indlægsholdere, såsom den nuværende Microsoft-chef i Tyskland Sabine Bendiek, Tysklands IT-minister Dorothee Bär såvel som den internationalt anerkendte konsulent Janina Kugel med flere.

Et omdrejningspunkt for arrangementet vil desuden være uddelingen af Engineer Powerwoman Award, hvor der vil være hæder til en kvinde, der har bistået til en teknisk udfordrende opgave, der virkeligt har hjulpet en industrivirksomhed, og hvortil nomineringer nu efterlyses, både i og uden for Tyskland.

Mere vil naturligt følge, når arbejdet skrider frem, ligesom en udstillerplan vil begynde at forme sig i starten af 2021, hvor hovedtemaet vil være “Industrial Transformation”, der omfatter både kategorierne "Automation, Motion & Drives", "Digital Ecosystems", "Energy Solutions", "Compressed Air & Vacuum", "Engineered Parts & Solutions", "Global Business & Markets" og "Future Hub", som er årets hovedsektorer, og naturligt kredser om fællestemaer som kunstig intelligens, AI, CO2-fri fremstilling, Industrie 4.0, IT Security og Logistics 4.0, fremhæver arrangørerne, der har valgt Indonesien som Partnerland, da det missede i 2020.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik