Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Siemens Industrial Edge er i fokus ved webinaret den 27. november.
  • Siemens Industrial Edge er i fokus ved webinaret den 27. november.

23.11.2020, 08:46

Webinar om Edge i industrien

Siemens Industrial Edge er omdrejningspunktet for et webinar den 27. november, hvor den seneste maskinteknologi til industrien således er i fokus, fremhæver Siemens.


Det næste webinar hos Siemens omfatter en introduktion til en løsning, der gør det simpelt at integrere og vedligeholde IT-applikationer ved maskinerne i industrien.

Her vil indgå eksempler på, hvordan brugene i fremtiden kan bruge Siemens Industrial Edge til at udrulle og eksekvere applikationer og AI-algoritmer på fabriksgulvet – ikke kun på en enkelt fabrik, men også på sites fordelt over hele verden, oplyser de to Technology Specialists Marianne Hjortlund og Morten Kromann, der er værter ved det cirka 45 minutter webinar.

Webinar-deltagerne inviteres med bag systemerne til Industrial Edge og kan således blive klogere på, hvordan man kan gøre brug af den seneste teknologi, som blandt andet omfatter nemmere Deployment af applikationer, State-of-the-Art Security ligesom man får automatiske opdateringer med Firmware Ipdates og mulighed for yderligere forretningsmodeller, fremhæver Siemens.

Webinaret finder sted fredag d. 27. november klokken11. Deltagelse er gratis, men kræver forhåndstilmelding, der kan ske ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik