Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Der bliver i uge 17 i 2021 igen mulighed for at booke en forsker, men foredragene bliver kun udbudt som onlinemøder, understreger Uddannelses- &  Forskningsministeriet.
  • Der bliver i uge 17 i 2021 igen mulighed for at booke en forsker, men foredragene bliver kun udbudt som onlinemøder, understreger Uddannelses- & Forskningsministeriet.

18.11.2020, 16:54

Virtuelt Forskningens Døgn i 2021

Uddannelses- & Forskningsministeriet holder også Forskningens Døgn i 2021, hvor man dog vil køre de fleste af ministeriets aktiviteter virtuelt.


Covid-19 har med al tydelighed vist, at der er brug for dygtige, danske forskere, og at forskere kan frembringe løsninger og en dybere indsigt. Det er vigtigt, at forskning bliver udvekslet og debatteret, også med personer, der er uden for forskningsmiljøet, fastslår Uddannelses- &  Forskningsministeriet forud for Forskningens Døgn i uge 17 2021, med opstart fredag den 23. april.

Grundet Covid-19 vil man dog være nødt til at gøre formatet overvejende virtuelt.

Alle kan booke en forsker til at holde foredrag under Bestil en Forsker-ordningen, men i 2021 bliver foredragene udelukkende udbudt som onlinemøder. Biblioteker, uddannelsesinstitutioner og andre, der bidrager med lokale events, bliver opfordret til at gøre sine aktiviteter digitale. Alternativt til at planlægge aktiviteterne, så de kan være så fleksible, at de kan tilpasses den corona-situation, der måtte være i Danmark til næste forår.

Situationen til trods er det håbet, at mange vil deltage aktivt og skabe skæve og spændende events i 2021. Alle - også foreninger og privatpersoner – kan arrangere events under Forskningens Døgn og søge om tilskud til arrangementerne. Forskere, der ikke tidligere har været med, er meget velkomne til at deltage, fremhæver Uddannelses- &  Forskningsministeriet.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik