Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
UR-President Kim Povlsen i Odense-virksomhedens produktion ved en UR10e-Cobot.
  • UR-President Kim Povlsen i Odense-virksomhedens produktion ved en UR10e-Cobot.

18.05.2021, 09:44

UR10e-løfteevne øget med 25 procent

Universal Robots, UR, meddeler, at den bedst sælgende robot i programmet, UR10e, nu relanceres med en øget løfteevne på 25 procent. Opgraderingen gør robotten i stand til at håndtere flere opgaver og at øge kundernes overordnede produktivitet, fremhæver Odense-producenten.


UR lancerer nu en forbedret udgave af bestselleren UR10e med en løfteevne på nu 12,5 kilogram, hvilket ventes at skabe flere anvendelsesmuligheder inden for palletering, maskinpasning og pakning. Prisen på UR10e forbliver uændret.

"Universal Robots udvikler løbende vores produkter baseret på samtaler med vores kunder samt vores forventninger til nye udviklinger inden for automatisering. Vores kunder har allerede implementeret UR cobots i en bred vifte af palleteringsfunktioner. De har samtidig identificeret nye muligheder for at anvende vores UR10e i opgaver med tungere løft," siger UR-President Kim Povlsen.

UR10e kan eksempelvis indsættes i palleteringsfunktioner, hvor man kan implementere en griber på op mod 2,5 kilogram og stadig have 10 kilogram ydeevne til rådighed. Den forbedrede version af robotten fjerner også mere vægt og gentagne løft fra medarbejdernes skuldre og kan dermed forbedre ergonomien og arbejdsmiljøet på danske arbejdspladser, fremhæver Kim Povlsen.

Feedbacken fra UR-partnere rundt om i verden har været yderst positive. Eksempelvis har MBO Postpress Solutions i Tyskland integreret UR10e som en del af virksomhedens skræddersyede stablingsløsning:

"Med forbedringen af UR10e gør vi vores løsning endnu mere profitabel for vores kunder, da de kan inkludere tungere pakker i deres flows, eksempelvis indbundne kataloger og brochurer," siger Head of Research & Development Sebastian König, MBO Postpress Solutions GmbH.

Den opdaterede UR10e er også kompatibel med produkter fra UR+økosystemet, hvor eksterne udviklere løbende tilføjer nye hard- og softwareapplikationer, som konstant øger robotternes anvendelsesmuligheder og gør det lettere at komme i gang med automatisering.

Det er allerede nu muligt at lægge ordrer på UR10e hos UR-distributører, og forsendelserne af de opgraderede UR10e´ere er planlagt til anden halvdel af juni.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik