Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation, er blandt de udstillere, der ser frem til at deltage på hi ' 21, og her igen komme ansigt til ansigt med brancherne.
  • Direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation, er blandt de udstillere, der ser frem til at deltage på hi ' 21, og her igen komme ansigt til ansigt med brancherne.

10.06.2021, 10:44

Udstillere ser frem til det personlige møde

En række udstillere på den kommende hi 2021 glæder sig til at til at møde kunderne personligt, når messen åbner i MCH-Messecenter Herning, den 5. til 7. oktober.


Når industrien inviteres inden for i MCH-Messecenter Herning til en bred vifte af udstillere, som fremviser alt fra automation og robotter til maskiner og produktionsudstyr, bliver der rig mulighed for at hente inspiration og netværke på tværs af brancherne. Hos udstillerne på årets hi-messe fornemmer man allerede nu en forventningens glæde og en boblende optimisme; mange glæder sig til at møde kunderne ansigt til ansigt og få en bedre dialog med dem, end de har kunnet under Covid-19-krisen.

"Under coronakrisen har vi i høj grad manglet den direkte kundekontakt. Den glæder vi os til få genetableret på hi-messen. Vi har selvfølgelig benyttet os af digitale mødeværktøjer. Men det er svært på de digitale medier at brainstorme med kunder. Lige lave en håndskitse, se hvad de roder med ovre i hjørnet og måske gå ned i produktionen og prøve noget af. Den snak skal vi have igen med kunderne, og den begynder i Herning," siger direktør Michael Nielsen, Beckhoff Automation ApS, Kolding.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

Netop det personlige møde ser man også frem til hos Technicon ApS fra Hobro:

"Vi glæder os til at møde kunderne live på messen. Vi har nærmest kriller i maven for at præsentere det nyeste indenfor modulær automation. Vi har haft masser af Teams-møder, men det er noget helt andet at have en dialog med kunderne face to face. Det, at man sammen med kunden kan se og røre ved produkterne, giver en mere levende dialog, som vi ikke i samme grad har kunnet føre i coronaperioden," siger Casper Hansen, der er selskabets direktør og stifter. Han fortsætter:

"Vi mærker, at flere og flere virksomheder er parat til at investere i fleksibel automation. Verdensøkonomien er hastigt på vej op i gear, og det skærper kravene til ens produktivitet: man skal være i stand til at geare op og følge med den voksende efterspørgsel. Samtidig har risikoen, for at forsyningskæder bryder sammen utvivlsomt været et wake-up call for mange. Risikoen for at mangle vitale komponenter gør, at muligheden for at producere mere in-house eller få det udført hos leverandører indenfor en rimelig afstand i rum og tid er blevet mere attraktiv. Og det har skærpet interessen for et konkurrencedygtigt og mere omstillingsparat produktionsudstyr i en del danske fremstillingsvirksomheder," siger Casper Hansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik