Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Migatronic er en af de udstillere, der har forventninger til hi-messen, der holdes 3. til 5. oktober i MCH, hvor der ventes besøgende fra hele industrien. (Foto: MCH/Lars Møller)
  • Migatronic er en af de udstillere, der har forventninger til hi-messen, der holdes 3. til 5. oktober i MCH, hvor der ventes besøgende fra hele industrien. (Foto: MCH/Lars Møller)

03.02.2023, 07:04

Udstillere har store forventninger til årets hi

Muligheden for at tilbringe tre dage med en samlet skare af eksisterende såvel som potentielle kunder er blandt årsagerne til, at de tilmeldte udstillere på hi Tech & Industry Scandinavia allerede nu glæder sig til årets messe, der finder sted i MCH Messecenter Herning den 3. til 5. oktober.


På hi Tech & Industry Scandinavia 2023 samles industriens beslutningstagere og præsenteres for innovative løsninger og produktlanceringer fra en vifte af brancher. Udstillerne er fordelt på de fem sektorer 'automation og robotter, 'maskiner, svejsning og produktionsudstyr', 'intern logistik', 'underleverandører' og 'fødevareteknologi' - og der er stor forventningsglæde forud for efterårets messe. Det gælder eksempelvis hos Migatronic, der er én af verdens førende leverandører af svejsemaskiner:

"Den bedste dialog sker fysisk, og derfor er det vigtigt, at Svejsebrancheklubben er til stede på hi-messen. Selv om flere af os udstillere er konkurrenter, så er vi også gode kollegaer og kan lære meget af hinanden på kryds og tværs. Som dansk producent af svejseløsninger er det vigtigt for os, at vi viser os frem i Danmark og bakker op om messen. Vi ønsker at være i så tæt dialog med det danske marked som muligt, og hi-messen er en rigtig god anledning til netop at få en god dialog om markedet med både eksisterende og nye, potentielle kunder," konstaterer salgschef i Migatronic Torben Rosengaard Christensen.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret

Han fortæller videre, at Migatronic på messen i år vil stå klar med High End-svejseudstyr, og at de besøgende kan forvente at blive klogere på både manuel og automatiseret svejsning.

Ud over udstillerne, der udgør en helt central del af hi Tech & Industry Scandinavia 2023, er det på messen muligt at tilegne sig viden via en stribe spændende events, ligesom der er rig mulighed for at skabe og udbygge værdifulde netværk via møder og konferencer såsom årets Wind-aktivitet på messens førstedag såvel som TecnoMania de to følgende dage med videre.  


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik