Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
De kommende messegæster kan allerede nu registrere sig som gratis besøgende på DiaLabXpo '21, som også håber at tiltrække branchens kommende medarbejdere, studerende på universiteterne, der således er velkomne til at søge faglig inspiration og dialog på udstillingen og konferencerne.
  • De kommende messegæster kan allerede nu registrere sig som gratis besøgende på DiaLabXpo '21, som også håber at tiltrække branchens kommende medarbejdere, studerende på universiteterne, der således er velkomne til at søge faglig inspiration og dialog på udstillingen og konferencerne.

06.09.2021, 13:08

Udsolgt på DiaLabXpo

58 udstillere har nået at sikre sig en stand i de rå rammer i Docken i København, når udstillingen DiaLabXpo '21 løber af stablen 22. og 23. september.


Covid-19-krisen har trukket store veksler på laboranter, bioanalytikere og diagnostikere og krævet en benhård prioritering af drift frem for mere langsigtet udvikling. Det faglige vakuum kan de besøgende nu snart få forløst på DiaLabXpo '21, hvor udstyrsleverandørerne stiller talstærkt op med det udstyr, fremhæver arrangørerne MCH-Messecenter Herning og brancheforeningen DiaLab, som nu melder udsolgt af stande.

Messegæster kan allerede nu gratis registrere sig til DiaLabXpo, den 22. og 23. september, som hvortil også branchens kommende medarbejdere; studerende på universiteterne,  er velkomne til at søge faglig inspiration og dialog på udstillingen og konferencerne, påpeger arrangørerne.

Direktør Peter Huntley, Medicoindustrien, er blandt oplægsholderne på DiaLabXpo, hvor han zoomer ind på konsekvenserne af Danmarks nye Life Science Strategi:

"Det er virkelig vigtigt at sikre en sammenhængskraft i hele Life Science-branchen. Det er sådan, vi hurtigt og effektivt kan løse problemer. Vi skal have dette offentlige-private samarbejde op i et højere gear, så vi sammen kan skabe ægte sundhedsinnovation," siger Peter Huntley. 

De besøgende kan blandt andet møde vinderen af DIRA Teknologiprisen 2021; Flow Robotics, der med pipetteringsrobotten flowbot ONE har styrket arbejdsmiljøet for mange medarbejdere i laboratorier rundt omkring i verden ved at reducere manuelle væskehåndteringsopgaver. Den brugervenlige, danskudviklede flowbot spiller hver måned en rolle i analysen af op mod en millioner Covid-19-prøver i europæiske laboratorier.

DiaLabXpo '21  gennemføres 22. og 23. september på Docken i København.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik