Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)  
Wireless fra Steute er seneste trådløse netværksløsning for distribution af sensordata.
  • Wireless fra Steute er seneste trådløse netværksløsning for distribution af sensordata.

25.03.2020, 14:02

Trådløs digitaliseret produktion

Wireless er den seneste udgave af Steutes trådløse netværksløsning ”nexy”, der skal gøre det nemmere for brugerne at sende sensordata til IoT-enheder eller til andre overordnede IT-systemer.


Tyske Steute Schaltgeräte GmbH & Co. KG har sit eget udvalg af trådløse netværkskompatible sensorer, og den seneste i "nexy"-serien er Wireless.

Med den kan alle tilsluttede sWave.NET-feltenheder modtage fjernopdateringer via firmwaren fra trådløse sensorer i hele virksomheden. Opdateringer sendes til sensorbroen og distribueres derfra ud til det lokale netværk. På denne måde fungerer alle terminalenheder med den seneste software med en minimal arbejdsindsats.

Ydermere kan brugerne gemme den senste konfiguration af sensorsbroen, og derfor tildeles alle parametre i det trådløse netværk automatisk med et File Transfer Protocol, FTP-drev. I den seneste softwareudgave kommunikerer sensorbroen også med brugerens SAP-system via en ekstra SAP-forbindelse, fremhæver Steute.

Prooducenten fremhæver, at man med seneste "nexy"-setup digitaliserer, integrerer og automatiserer produktionsprocessen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)  
 
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik
 
-->