Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Tormatic er godt i gang med at forberede deltagelsen på AJOUR 2021.
  • Tormatic er godt i gang med at forberede deltagelsen på AJOUR 2021.

27.10.2021, 15:38

Tormatic klar til AJOUR 2021

Tormatic AS melder sig klar til AJOUR 2021-eventet i Odense, den 25. og 26. november, hvor de deltagende maskinmestre vil blive introduceret for en række produktlanceringer.


Tormatic, der har mere end 50 års erfaring i Norge, og her er leverandør af instrumentering, som man de seneste år også har solgt udvalgte i Danmark, deltager denne gang på AJOUR 2021, der holdes 25. og 26. november i Odense Congress Center.

Eventet er en årlig tilbagevendende begivenhed, der kører sideløbende med Maskinmestrenes Forenings Årsmøde, der i år holdes sammen med Konstruktørforeningen under overskriften; Management & Technology.

Med sig på udstillingen ved arrangementet har Tormatic produkter fra både Druck, inden for  kalibrering/måling af tryk og temperatur, referanceudstyrstryk, tryksensorer, fra GM International  egensikre barrierer, SIL-relæer og Power Supply, Tekon Electronics' trådløse sensorteknologi, Pyropress'  nøjagtige og robuste processafbrydere, Solexys kommunikation i eksplosionsfarlige områder, Ere Wireless, når det gælder adiokommunikationsprodukter, M-Systems signalomformere, Remote I/O og overspændingsbeskyttelse, Bartec Pixavis Ex-godkendt kamera og smarttelefon, Hydro Internationals telemetri dataloggere samtTeknokols supportarme og kapslinger til betjeningspaneler.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik