Topbanner


Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidste års vinder var NanoWired, som her har modtaget det synlige bevis på Hermes Award-hæderen. 2020-vinderen får prisen overrakt forud for Hannover Messe 2020, søndag den 19. april.
  • Sidste års vinder var NanoWired, som her har modtaget det synlige bevis på Hermes Award-hæderen. 2020-vinderen får prisen overrakt forud for Hannover Messe 2020, søndag den 19. april.

05.02.2020, 14:28

Tid for Hermes Award-indstillinger

I forbindelse med Hannover Messe 2020 uddeler arrangørerne Hermes Award til en udstiller med et unikt produkt eller en tilsvarende unik industriel teknologi, der har premiere på messen. Indstillingerne skal fremsendes senest 19. februar.


Deutsche Messe AG, der årligt afvikler Hannover Messe, næste gang den 20. til 24. april, står også bag Hermes Award-uddelingen, der henvender sig til alle messens udstillere, og gives til et produkt eller en industriel teknologi, der har verdenspremiere på messen, og som er trendsætter inden for både teknologisk innovation samt økonomisk attraktiv for brugeren, miljøet og det øvrige samfund.

I år uddeles prisen, som det efterhånden er en tradition, ved en særlig åbningshøjtidlighed, dagen før messens egentlige åbning, altså søndag den 19. april. De indstillede løsninger vurderes inden da af en jury, hvortil dr. Reinmund Neugebauer fra Fraunhofer er udvalgt som formand. Selve overrækkelsen vil blive foretaget af den tyske udddannelses- og forskningsminister Anja Karliczek.

De nominerede til prisen vil være genstand for en særlig temastand i Hal 25, hvor alle løsningerne vil blive vist frem, og hvor vinderen naturligt vil være repræsenteret også i hele messeperioden 20. til 24. april.

Indstillinger skal være indleveret senest den 19. februar, understreger Deutsche Messe.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik