Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
FORCE Technologys Senior Team Leader Alan Friis, Audit & Business Development er blandt initiativtagerne til temadagen den 6. juni.
  • FORCE Technologys Senior Team Leader Alan Friis, Audit & Business Development er blandt initiativtagerne til temadagen den 6. juni.

09.04.2024, 12:54

Temadag om robotter og gribere i fødevare- og farmaindustrierne

Den 6. juni inviterer FORCE Technology til en temadag dedikeret til hygiejnisk brug af robotter og gribere, især i direkte kontakt med fødevarer.


6. juni klokken  9 til 16 er der hos FORCE Technology i Vejen inviteret til en gratis temadag, dedikeret til interesserede inden for udviklingen af robotteknologi, specielt i sammenhænge, hvor produktsikkerhed er essentiel.

På denne temadag kan deltagerne således forvente at få dybdegående viden og den seneste opdatering på udviklingen inden for robotløsninger, der møder strenge krav til produktsikkerhed, fremhæver FORCE Technology.

På dagen vil deltagerne få indsigt i både hygiejniske gribere designet i materialer, som egner sig til direkte fødevarekontakt, rengøringsvenlighed og hygiejnisk udformning af robotter og gribere såvel som risikovurdering af robotløsninger til fuld eller delvis erstatning af manuelle arbejdsprocesser i storkøkkener og fuldt automatiseret produktion.

Arrangementet vil også give mulighed for diskussion om risikostyring, renhedskrav og input til FORCE Technologys videre arbejde med disse temaer.

Temadagen er tænkt som en mulighed for at få indsigt i det seneste inden for hygiejnisk robotteknologi og bidrage til diskussionen om fremtidens hygiejniske og bæredygtige produktion.

Arrangementet er i regi af Kompetencecenter for hygiejne, sundhed og produktsikkerhed, og holdes i samarbejde med Food & BioCluster Denmark.

Se nærmere om program og tilmelding ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik