Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Tavlebyggerdag.holdes i oktober for fjerde år på stribe i Omron-regi, henholdsvis i Køge og dagen efter i Aarhus.
  • Tavlebyggerdag.holdes i oktober for fjerde år på stribe i Omron-regi, henholdsvis i Køge og dagen efter i Aarhus.

07.10.2019, 14:55

Tavlebyggerdage i oktober hos Omron

Omron inviterer til to tavlebyggerdage, henholdsvis 21. oktober i Køge og 22. oktober i Aarhus, hvor specialister deler deres viden og giver tips til at opbygge styreskabet. Desuden kan deltagerne komme i nærkontakt med kollaborative robotter, der også åbner for flere tilgange til tavlebygning.


De fleste ved, hvordan man bygger en styretavle - men det er nok de færreste, der er helt opdateret på lovgivningen og de seneste muligheder. For fjerde år på stribe holder Omron derfor et teknisk seminar, i henholdsvis Køge og Aarhus, om kunsten at designe det optimale skab, og hvad man skal huske at være opmærksom på. Det foregår den 21. oktober i Køge og den 22. oktober i Aarhus.

"Vi afholder et teknisk seminar blottet for salgstaler, for det handler ikke om, hvad den enkelte komponent kan, men om hvad man skal være opmærksom på i opbygningen af sin tavle," siger Country General Manager Per Pilegaard, Omron Danmark.

På tavlebyggerdagene vil eksperter fra blandt andet FORCE Technology, PC Schematic og Omron selv øse ud af deres viden om blandt andet dokumentation og langtidsholdbare løsninger. Som et tilføjet tiltag bliver der desuden opstillet kollaborative robotter fra Omrons TM-serie, som der bliver rig mulighed til at afprøve og selv programmere i pauserne mellem de enkelte oplæg.

"Tavlebyggerdagene er uddannelsesdage, men der skal også være plads til at afprøve og lade sig inspirere af helt ny teknologi, som eksempelvis industrirobotter, der kan åbne op for nye tilgange til tavlebygning," siger Omron-Channel Sales Manager Torben Friløw.

Som inspiration til klassisk tavledokumentation er der faglige inputs at hente fra PC Schematic, der vil vise, hvordan man nemt og hurtigt kan opbygge sin tavle og sikre dokumentationen. Tilsvarende sætter GTS-instituttet FORCE Technology EMC og tilhørende standarder i fokus, mens Fibox vil gøre deltagerne klogere på valg af monteringsskabe, og Italienske Cembre vil fortælle om vigtigheden af korrekt opmærkning af tavler.

"Målet er i sidste ende at skabe aha-oplevelser hos deltagerne," fortæller Torben Friløw, og fortsætter:

"Vi vil gerne give tavlebyggerne den nødvendige viden, så de kan styre uden om de mest almindelige fejl og i stedet koncentrere sig om at optimere deres tavler".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik