Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
MCH-direktør Georg Sørensen håber, at den netop afviklede Formland-messe var et vendepunkt for oplevelseskoncernen.
 

Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH A/S, håber, at Formland-messen var et vendepunkt for oplevelseskoncernen
  • MCH-direktør Georg Sørensen håber, at den netop afviklede Formland-messe var et vendepunkt for oplevelseskoncernen. Georg Sørensen, administrerende direktør for MCH A/S, håber, at Formland-messen var et vendepunkt for oplevelseskoncernen

23.08.2021, 12:28

Taknemmelig for at være tilbage

I forlængelse af at MCH A/S netop har gennemført den første messe i et helt år - interiør- og designmessen Formland, der samlede 412 udstillere og 10.501 besøgende fagfolk, udtrykker MCH-direktør Georg Sørensen taknemmelighed for at være tilbage efter 17 "trælse" måneder.


I weekenden afsluttedes Formland 2021-messen, og i MCH er det et håbe, at også var et vendepunkt for oplevelseskoncernen.

Koncernen har været hårdt ramt af Covid-19-krisen de seneste 17 måneder med afskedigelser og underskud til følge, fastslår administrerende direktør Georg Sørensen, MCH-Messecenter Herning, som også omfatter Herning Kongrescenter, Jyske Bank Boxen og MCH Arena.

"Vi smiler alle i MCH. Og det gør vi som kvittering for de mange smil og den positive stemning, vi har oplevet mellem udstillere og besøgende på messen. Vi er glade og meget taknemmelige for opbakningen til Formland og for at være tilbage igen," siger Georg Sørensen, og fortsætter:

"Gennem de seneste fire dage er vi blevet bekræftet i behovet for at mødes fysisk og personligt. Derfor har Formland forhåbentlig været et vendepunkt for messemediet, det personlige møde og for os alle i MCH. Et vendepunkt for tiden, der kommer - og et godt afsæt til de seks messer, der følger de næste ni uger," fastslår Georg Sørensen.

De kommende uger og måneder gælder det blandt andet også EOT 2021, den 31. august til 2. september, DiaLabXpo 2021, 22. og 23. september samt flagskibet hi ' 21, den 5. til 7. oktober.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik