Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
De besøgende på oktober måneds hi '23 kan se frem til at gå på opdagelse i et stort aktivitetsprogram, fremhæver arrangørerne. (Foto: MCH/Lars Møller)
  • De besøgende på oktober måneds hi '23 kan se frem til at gå på opdagelse i et stort aktivitetsprogram, fremhæver arrangørerne. (Foto: MCH/Lars Møller)

12.05.2023, 07:04

Stort aktivitetsprogram på hi '23

DI Produktion vil på årets hi-messe byde ind med et 500 kvadratmeter stort område, hvor der skal være faglige oplæg og aktiviteter hen over messedagene 3. til 5. oktober i Herning. Det supplerer en stribe af de øvrige kendte hi-aktiviteter.


DI Produktions branchedirektør Peter Trillingsgaard ser store perspektiver i at deltage i hi '23, og etablerer i år et stort område, der skal fungere som mødested og vidensforum for industrien:

"Messen giver DI Produktion en unik mulighed for at møde vores medlemmer og andre vigtige interessenter, når hele branchen er samlet i tre dage," konstaterer Peter Trillingsgaard, og fortsætter:

"Vi glæder os til at komme i dialog med virksomhederne og til at inspirere dem med oplæg indenfor DI Produktions tre mærkesager - grøn omstilling, kvalificeret arbejdskraft og digitalisering og automatisering. Jeg ser frem til nogle inspirerende dage med masser af mulighed for relationsopbygning og fagligt indhold".

Samtidig udvides IDA's store teknologievent, Technomania, så det i år finder sted over alle tre messedage. Ud over IDA tæller eventet denne gang også Green Power Denmark, og dermed dannes et fremtidsunivers med grøn energi, elektrificering, bæredygtighed, fremtidsteknologi, digitalisering, cybersikkerhed, ledelse og Startup i fokus, understreger arrangørerne.

Ligeledes fortsætter man med The Smart Company, der skal rumme de seneste teknologier inden for digitalisering af produktionsprocesser, samt udstillingen IFC International Food Contest, hvor man kan opleve mejeribranchens helt store fejring og prisfest, ligesom Svejsebrancheklubben i år arrangerer brancherelaterede faglige oplæg i Svejsecaféen på messen.

Der opereres med fem sektorer 'automation og robotter, 'maskiner, svejsning og produktionsudstyr', 'intern logistik', 'underleverandører' og 'fødevareteknologi', og de tilhørende aktivitetsområder er en afgørende hjørnesten i messens DNA, fremhæver projektleder Sisse Merrild Nielsen, MCH A/S:

"Med hjælp fra vores samarbejdspartnere samler vi forgreninger af industrien med målrettede udstillere og højaktuelle konferencer og aktiviteter. Idéen er, at vi på den måde kan skabe aktivitetsområder, der dels appellerer til mange mennesker, og dels repræsenterer alt det nyeste inden for temaet," forklarer Sisse Merrild Nielsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik