Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
”Vi arbejder med Industrie 4.0-pakken og har en IoT-løsning, der opsamler data til forebyggende vedligehold. Digitaliseringen kommer til at fylde mere og mere i vores maskiner,” siger Brian Svenningsen.
  • ”Vi arbejder med Industrie 4.0-pakken og har en IoT-løsning, der opsamler data til forebyggende vedligehold. Digitaliseringen kommer til at fylde mere og mere i vores maskiner,” siger Brian Svenningsen.

25.02.2023, 15:22

Stand Alone-presser fra Odder

I det aktuelle Automatik & Proces er der blandt andet en større reportage fra den danske maskinbygger Hydraulico i Odder, hvor man mærker flere tendenser på det globale marked. Salget af stand alone-presser bliver i stigende grad erstattet af hele produktionslinjer, enhederne vokser i størrelse, det samme gør digitaliseringen, blandt andet med en IoT-løsning med forebyggende vedligehold i fokus. 


De fleste maskiner fra Hydraulico i Odder, som for eksempel den der aktuelt er ved at blive demonteret, er en monoblok-konstruktion, hvor rammen er svejst sammen. 

Modellerne i den kategori har en pressekapacitet fra 150 tons og op til cirka 2.000 tons. Modeller, der er baseret på en sandwichkonstruktion, har en pressekapacitet på 3.500 til 6.000 tons. Endelig er der Tie rod-pressen, som har en kapacitet fra 1.500 tons og teoretisk set til op over 10.000 tons.

”Fælles for alle vores hydrauliske presser er, at de alle er specialbyggede. Inden for de sidste fire til fem år er der sket en markant udvikling i vores salg, og det betyder, at vi producerer flere og flere hele produktionslinjer til vores kunder,” fortæller teknisk direktør Brian Svenningsen til Automatik & Proces.

Det er linjer, der er bygget med flere procestrin, som også kan omfatte conveyor-løsninger, robotter og interne transportbånd. 

Læs hele den spændende artikel ved at klikke på lænken til onlinersionen her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik