Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Den aktuelle udgave kommer vidt omkring, og byder blandt andet på en større artikel om AS-i-system til styring af 580 brandspjæld med ét kabel i den aktuelt opførte A-Plus-terminal i Frankfurt Lufthavn.
  • Den aktuelle udgave kommer vidt omkring, og byder blandt andet på en større artikel om AS-i-system til styring af 580 brandspjæld med ét kabel i den aktuelt opførte A-Plus-terminal i Frankfurt Lufthavn.

12.06.2020, 10:58

Spændende sommerudgave på vej

Automatik & Proces, udgave 6/2020, er nu trykt, og afleveret til vore distributører, der starter omdeling på mandag. Det spændende sommernummer kommer vidt omkring, og omfatter blandt andet specialtemaer om vejeteknologi såvel som transmissionsteknik. Bladet kan allerede nu læses online.


Vejning & Dosering er et af temaerne i det sidste nummer før sommerpausen, og omfatter blandt andet en større reportage fra fynske Cabinplant, der aktuelt leverer vejning i den helt store skala til et norsk fjerkræslagteri. Læs i temaet blandt andet også om gaffeltrucks med indbygget vejesystem i Aalborgs Grønlandshavn såvel som om Grundfos’ seneste digitale doseringspumpe.

På maskinbygningsområdet er der denne gang specielt tema med transmissionsteknik i fokus, og blandt andet en større artikel om Osvald Jensens dansk-fremstillede tandhjulsgear såvel som artikler om effektiv monitoring af transmissionselementer med SKF og LumenRadios trådløse monitoring-løsninger, Heavy Duty-drejegivere til krævende transport fra Baumer Hübner og seneste frekvensomformer til varme, ventilation og køling fra italienske Bonfiglioli.

Næstformand i Dansk Robot Netværk, DIRA, Beckhoff Automation-direktør Michael Nielsen skriver i et aktuelt indlæg om oplevelsen af at robotnetværket ikke blev inddraget, da regeringen udfærdigede deres stort anlagte robotstrategi.

Tormatic har fra G.M. International srl. introduceret sikkerhedsrelæer, der beskytter både mennesker og maskiner, ved også at kontrollere for potentielle funktionsfejl i systemerne. Pepperl+Fuchs har på sin side introduceret pålidelig objektdetektion med 3D-flerlagsskannere, mens Siemens aktuelt har lanceret Sitrans LR100-niveamålere, som TPI El & Automation har taget til sig.

Der er også en aktuel artikel om Beckhoffs kommende danske domicil, og introduktion til hvordan det digitaliseres, og dermed også bliver lidt en brugeroplevelse for besøgende, idet Beckhoffs egen TwinCAT 3-platform indtager en fremtrædende rolle.

Det - og meget mere - kan alt sammen læses allerede nu - i onlineversionen - der findes ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik