Automatik & Proces Logo

Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sonu Banga er aktuelt indtrådt som bestyrelsesmedlem i DHI. (Foto: Sanga Lingam)
  • Sonu Banga er aktuelt indtrådt som bestyrelsesmedlem i DHI. (Foto: Sanga Lingam)

02.05.2023, 08:18

Sonu Banga indtræder i DHI’s bestyrelse

DHI meddeler, at tech-kapaciteten Sonu Banga, medstifter og partner i IT-konsulenthuset Intellishore, nu indtræder i DHI’s bestyrelse som afløser for Helle Rootzén, der har siddet i bestyrelsen siden 2016.


Medstifter og partner Sonu Banga, Intellishore, er indtrådt i DHI’s bestyrelse, meddeler bestyrelsesformand Jakob Thomasen, DHI:

”Sonu Banga har solid erfaring med digitalisering i ingeniørtunge virksomheder. Vores klare mål med strategien DHI+ er at kombinere de fagligt dygtigste kompetencer i branchen med unik teknologi, og her vil Sonu Banga med sin baggrund og indsigt være en stor kapacitet og kunne bidrage til DHI’s fortsatte vækst og medvirke til at skabe løsninger til gavn for vandmiljøet over hele kloden. Jeg ser meget frem til det kommende samarbejde i DHI”.

Sonu Banga er uddannet fra DTU, hvor han i 2009 blev produktionsingeniør med en Master i Manufacturing Engineering & Management, hvorefter han i en årrække arbejdede som management-konsulent. I 2013 var han medstifter af IT-konsulenthuset Intellishore, der hjælper virksomheder med, hvordan de bedst kan udnytte værdien af deres data.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn
 
Sidebanner (4)Sidebanner (4) Sidebanner (4)Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
Sidebanner (4)Sidebanner (4)  
 
Automatik & Proces
 
 
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
M. info@automatik.nu
Udgiver: Teknovation ApS

 
Copyright © Automatik & Proces
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik